Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Од соулс-лајк имам на хард: Џедај и Мортал Шел, што да играм вака после Секиро?

Jedi e lesna, nema nekoj jak combat, 2 3 svetovi i malce kustomizacija. Se igra najveke za prikazna.

Mortal shell e mnogu pobavna od dark souls, posle sekiro epten ke ti dojde tesko dur se adaptiras. Ali definitivno ovaa, ne znam posle kolku vreme, denes se iznervirav oti izgubiv mnogu "dusi". :mad:

I sednav kvalitetno. Pocni ja, da ima so koj da zboram. :D

Jedi e lesna, nema nekoj jak combat, 2 3 svetovi i malce kustomizacija. Se igra najveke za prikazna.

Mortal shell e mnogu pobavna od dark souls, posle sekiro epten ke ti dojde tesko dur se adaptiras. Ali definitivno ovaa, ne znam posle kolku vreme, denes se iznervirav oti izgubiv mnogu "dusi". :mad:

I sednav kvalitetno. Pocni ja, da ima so koj da zboram. :D
Мене Џедај ми беше потешка од Морталшел али на најтешко ја играв од прва.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Мене Џедај ми беше потешка од Морталшел али на најтешко ја играв од прва.
Обично од 4 можни нивоа на тежина јас го бирам второто најтешко (ако сум запознат со типот на игра), но ако првпат играм некоја игра (како на пример лани со Спелфорс) тогаш одам со нормал. Но знам да свичнам на потешко доколку ми е досадно.
По моја критерија една игра ако не ме нервира, тогаш не ми е интересна :)
Dark Souls taught me well.

• Ми се допаѓа
Обично од 4 можни нивоа на тежина јас го бирам второто најтешко (ако сум запознат со типот на игра), но ако првпат играм некоја игра (како на пример лани со Спелфорс) тогаш одам со нормал. Но знам да свичнам на потешко доколку ми е досадно.
По моја критерија една игра ако не ме нервира, тогаш не ми е интересна :)
Dark Souls taught me well.
Претежно одам на најтешко ниво или ниво под тоа Скајрим ја почнав пред месец исто ниво под најтешко.

Претежно одам на најтешко ниво или ниво под тоа Скајрим ја почнав пред месец исто ниво под најтешко.
Е бога ми мораше да ја пробаш...
Спешл едишн нешто или стандард верзија?
Бдв јас би одел со најтешко во Скајрим, лесно се правиш overpower :/
Али пошо си нов во светов - терај така, ако приметиш дека ти треба повеќе челенџ тогаш оди на потешко.

Последно уредено:
Е бога ми мораше да ја пробаш...
Спешл едишн нешто или стандард верзија?
Бдв јас би одел со најтешко во Скајрим, лесно се правиш overpower :/
За да незнам како точно се викаше али ги има сите длц плус на нинтендо свич на работа ја лупам. :D

Модовите се страшна работа, многу креативни модови има што ја подобруваат играта.

Jas ne ja vidov nikogas magijata, najverojatno zaso lugjeto instaliraat modovi za extra content od igri sto gi sakaat. Jas stom go ubijam posledniot boss igrata e mrtva za mene, duri i side misii sto mi se dopagale i sum gi pocnal. Ako me napravis bog vo tvojot svet na kraj, ne ocekuvaj da prenesuvam tava od point a do point b odposle, counter intuitive e.

Ama mnogu go postuvam communityto na skyrim, kapa dole.

Jas ne ja vidov nikogas magijata, najverojatno zaso lugjeto instaliraat modovi za extra content od igri sto gi sakaat. Jas stom go ubijam posledniot boss igrata e mrtva za mene, duri i side misii sto mi se dopagale i sum gi pocnal. Ako me napravis bog vo tvojot svet na kraj, ne ocekuvaj da prenesuvam tava od point a do point b odposle, counter intuitive e.

Ama mnogu go postuvam communityto na skyrim, kapa dole.
Јас се задржувам многу на некоја игра што ќе ми фати око и оставам над 3000 часа некогаш така модирањето ми го подобрува секој нов плејтру.

• Ми се допаѓа
Jas stom go ubijam posledniot boss igrata e mrtva za mene, duri i side misii sto mi se dopagale i sum gi pocnal.
Затоа треба паралелно да се игра меин и сајд квест, за да не го пропуштиш задоволството од сајд квестовите.

Пред неколку години бев страшен фан на опен ворлд игри (Скајрим како репер), но сега ако ме прашаш повеќе преферирам игри кои етапно те водат низ игра и во кои се знае на кој левел во кој стадиум од играта се наоѓаш (take a wild guess ;) ).

Не сакам да де замарам дали сум залутан во играта и дали сум на место во кое не треба да бидам во даден момент.
Се знае - вo Маџула со во ерли гејм, во Шрајн оф Амана во лејт, и крај :) :) :love:

ОW ме хајпаат страшно на старт, но за жал имаат тенденција да ми здосадат брзо.

• Ми се допаѓа
Малце неповрзано, ама утре излага God of War на РС и секако мора да се изигра ама би препорачал да ги пробате Валкери босовите. Девет има и мислам ниедна не мораше да се тепа туку се како сајд квестови. Таму уствари ме заинтересираа борбите против потешки босови.

• Ми се допаѓа

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom