Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Kako i da e, veke si naprai sam sebe sabotaza so pocnuvanje na trilogijata od posledniot del.
Ne e Star Wars ova.

Босовите кои ги поминав до сега во тројкава ми беа ептен underwhelming, послаби од доста обични противницо. Воопшто не се осеќав како да треба да им учам движења, само ги мавав и умираа пред да успеат да направат нешто.
Денес стигнав до Понтиф и он ми беше првиот кој ме уби на брзина неколку пати и помислив дека не знам како ќе успеам да го поминам. Ама тоа затоа што со брзите напади инстинктивно ме натера да одам дефанзивно, а тоа не ми помогна. Штом решив да пробам одма да му одам агресивно без штит, го тепав од прва. Ваљда ќе има некои позаебани понатаму.

Уште играм со намера за платинум, ама ме плаши тоа што требало ептен да се фарма за одредени ајтеми. Ќе видам дали ќе можам да се замарам.
Dancer, Gale, (Gay) Twin Princes :D , Fride ,Demon Prince, Midir Ќе имаш предизвици ако ги имаш двете ДЛЦ.
За платинум ќе треба да се завратиш уште 2 пати најмалку на истиот плејтру за да ги собереш сите прстени и ендинзи.

Kako i da e, veke si naprai sam sebe sabotaza so pocnuvanje na trilogijata od posledniot del.
Ne e Star Wars ova.
Дека ептен е битно да ја следиш приказната? :icon_mrgr:
Доста пати имам прочитано на разни места дека баш тројката на многумина им била прва. Јас немав некоја посебна желба да играм Соулс после Секиро и Бладборн ама се погоди ете на добар попуст, па да пополнам време дур чекам Хорајзон и Елден.

Dancer, Gale, (Gay) Twin Princes :D , Fride ,Demon Prince, Midir Ќе имаш предизвици ако ги имаш двете ДЛЦ.
За платинум ќе треба да се завратиш уште 2 пати најмалку на истиот плејтру за да ги собереш сите прстени и ендинзи.
Знам, тоа е планот за сега, па ќе видам. Не ми е некој голем проблем фармање, и во Секиро и во Демонс Соулс имаше. Во Бладборн не ми текнува да беше потребно да се фарма, ама јас сам во една од занданите фармав малце за да накачам левел и да си олеснам при крај. Тука како што разбрав има два ајтеми од кои ќе треба да соберам по 30 за кои се фарма по 4-6 саати. Со мојата среќа тоа значи 10 саати, па 20+ ќе ми се фати фармање се на се :D

Босовите кои ги поминав до сега во тројкава ми беа ептен underwhelming, послаби од доста обични противницо. Воопшто не се осеќав како да треба да им учам движења, само ги мавав и умираа пред да успеат да направат нешто.
Денес стигнав до Понтиф и он ми беше првиот кој ме уби на брзина неколку пати и помислив дека не знам како ќе успеам да го поминам. Ама тоа затоа што со брзите напади инстинктивно ме натера да одам дефанзивно, а тоа не ми помогна. Штом решив да пробам одма да му одам агресивно без штит, го тепав од прва. Ваљда ќе има некои позаебани понатаму.

Уште играм со намера за платинум, ама ме плаши тоа што требало ептен да се фарма за одредени ајтеми. Ќе видам дали ќе можам да се замарам.
Пред 15тина минути, така играќи Секиро си размислував... Пред да ја почнам Секиро се плашев како ќе поминам, дали воопшто ќе бидам способен да ја завршам. Бев без дилема дека е потешка од ДС, но сега како да ми се ствара друга гледна точка од која имам спротивно гледиште.
Играм ng+ и скоро сите босови ги убив од прва. Геничиро и Ејпот ги убив од прва. Бувот двапати ме намачи колку и Понтиф.
Исклучуваќи го Ишин со ебените 4 фази, сметам дека босовите во ДС задаваат поголем проблем, во њугејм поготово. Сметам дека Секиро се учи побрзо. Да, на почеток е многу потешка, особено ако ја предизвикаш Лејди Батерфлај на левел 2 и те шамара онака весело една недела :icon_mrgr:

Иначе да додадам уште нешто....
Father Owl - one tough son of a bitch -_-
Ме импресионираше борбата. Она е борба во која веднаш сфаќаш дека треба да го студираш за да го клекнеш, и стварно влезе во моја листа на омилени босови.

Последно уредено:
Иначе да додадам уште нешто....
Father Owl - one tough son of a bitch -_-
Ме импресионираше борбата. Она е борба во која веднаш сфаќаш дека треба да го студираш за да го клекнеш, и стварно влезе во моја листа на омилени босови.
И мене ми е омилен. Штета што сигурно многу луѓе никогаш не стигнале до таму.

Доста пати имам прочитано на разни места дека баш тројката на многумина им била прва. Јас немав некоја посебна желба да играм Соулс после Секиро и Бладборн ама се погоди ете на добар попуст, па да пополнам време дур чекам Хорајзон и Елден.
Edno e da go vidis Anor Londo u 3 posle kecot da gi fatis referencite, drugo e mehanicki da gi pomines.

DS fandomot ne e da se fali koj boss za kolku vreme go otepal, tuku imas 30 casovni videa kopanje vo fajlovi koj ustvari e Pontif Sullivan i sto se ima napraveno, i zosto age of fire se povtoruva celo vreme i zosto Soul of Cinder e zbir na site igraci vklucitelno i tebe. Kapak na toa sho ds3 e tolku polished i izgradena vrz kecot mehanicki. Koga ke ja igras nanazad kecot ke ti bide najlosa.
I tuka ti plesnav spojleri namerno zosto znam deka ti e seedno :)
Your loss.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Знам, тоа е планот за сега, па ќе видам. Не ми е некој голем проблем фармање, и во Секиро и во Демонс Соулс имаше. Во Бладборн не ми текнува да беше потребно да се фарма, ама јас сам во една од занданите фармав малце за да накачам левел и да си олеснам при крај. Тука како што разбрав има два ајтеми од кои ќе треба да соберам по 30 за кои се фарма по 4-6 саати. Со мојата среќа тоа значи 10 саати, па 20+ ќе ми се фати фармање се на се :D
Да фармаш има ајтеми за зголемување на дроп рејт, 410 е максимум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom