Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
40% int
30% atu
20% vig
10% end

На друго на ништо неам поени.
Ти треба HP, а ти треба и стамина за кастање и ролање.
Prisoner's chain , Young Dragon Ring , Bellowing Dragoncrest Ring, Chloranthy Ring/ Sage's ring и немаш гајле.

Послабиот ринг го чуваш а појакиот го фрлаш?
:pos:

Dark Souls III Screenshot 2021.12.08 - 22.03.09.32.png

Официјално цела „претрчана„ со сукња и стап во рака.
Отпочната веднаш во НГ+.
Само овај тенк-плејтру ќе почека малку, има многу други клиенти пред врата...
(Мидир и Гeјл далеку полесни за тепање со меџик билд)

Ќе се игра нешто друго дефинитивно.
На мени е Секиро, но ќе одам со нешто друго ваљда. Да измасирам мозок со нешто поразлично, ептен заглавив со ДС.
Ваљда Plague Tale Innocence е следно.

Прегледај го приврзокот 315977

Официјално цела „претрчана„ со сукња и стап во рака.
Отпочната веднаш во НГ+.
Само овај тенк-плејтру ќе почека малку, има многу други клиенти пред врата...
(Мидир и Гeјл далеку полесни за тепање со меџик билд)

Ќе се игра нешто друго дефинитивно.
На мени е Секиро, но ќе одам со нешто друго ваљда. Да измасирам мозок со нешто поразлично, ептен заглавив со ДС.
Ваљда Plague Tale Innocence е следно.
Mидир има 7 напада ги чиш и можеш без оружије да го тепаш ЊГ+7.
Гејл е сличен само треба да имаш помалу грешки зато што е побрз и имаш малку простор за чагање естас.
Најтежок бос на меџик онли плејтру е Кристал Сејџ зарадеи маџик имјунити се дуго е полесно (мислам тежок е ако не гриндаш и трчаш до кај босови)

Кристал Сејџ
Бинго!
Fume Knight во сукња.

Сејџ и Алдрич чинам беа најтешки за тепање со меџик билд.
А Мидир, Гејл, Нејмлес и Синдер многу полесни. Поготово Нејмлес.
Откако ќе му го убиеш змејот борбата започнува од далечина, кутриот полека ти се приближува и имаш неколку секунди да му солупиш пола сила.

Сејџ и Алдрич чинам беа најтешки за тепање со меџик билд.

Magic mislam samo demons souls i ds1 imam igrano. Pyro imam so 3kata, interesno mi bese.

Btw snosti go skinav pontif i prodolziv so aldrich. So buildot sto go igram od dosada, bez highs i bez lows. Onaka pleskam bez emocii. Ne znam sto drugo dur cekam elden/horizon a i mene mi se bega od vakvi igri malku tbh.

Ako nagazis nesto interesno dur trae end of year sale kazuvaj. :D

Magic mislam samo demons souls i ds1 imam igrano. Pyro imam so 3kata, interesno mi bese.

Btw snosti go skinav pontif i prodolziv so aldrich. So buildot sto go igram od dosada, bez highs i bez lows. Onaka pleskam bez emocii. Ne znam sto drugo dur cekam elden/horizon a i mene mi se bega od vakvi igri malku tbh.

Ako nagazis nesto interesno dur trae end of year sale kazuvaj. :D
How about Dark souls 3 pvp.
Автоматски споено мислење:

20211209_114247.jpg

:pos:

Последно уредено:
How about Dark souls 3 pvp.

Magijata na DS mi se rodi koga te pustija u cel svet sam bez mapa i mora da se dokazes. Jas sum offline player, online komponentata me vadi od film, igram najmnogu za prikazni. Pvp, summonings itn mi krsat film. Baska sto sum noob, dovolno dobar da gi svrtam igrive, ne bi nasol uzivanje nekoj samo onaka da me mlati.

Online samo death strandings me iznenadi, poso e mnogu pozitivno iskustvo i e del od prikaznata.

Magijata na DS mi se rodi koga te pustija u cel svet sam bez mapa i mora da se dokazes. Jas sum offline player, online komponentata me vadi od film, igram najmnogu za prikazni. Pvp, summonings itn mi krsat film. Baska sto sum noob, dovolno dobar da gi svrtam igrive, ne bi nasol uzivanje nekoj samo onaka da me mlati.

Online samo death strandings me iznenadi, poso e mnogu pozitivno iskustvo i e del od prikaznata.
И јас бев исто додека не почнав Дарк Соулс пвп.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Јас и ти сме горе-долу ист профил на играчи (ок само што јас не сум дс нуб :P)

Искрено и мене повеќе ми лежат офлајн игри. Сакам добар гејмплеј и добра приказна.
Играв доста долго моба (дота/хон) и буквално во секоја партија бев пес изнервиран. Многу ја сакав играта и многу сакав да усовршам скилови но не одеше, најчесто губев мечеви поради деца, тролови и руски идиоти. Не можам да поднесам тролови и такви ствари и мирот го пронајдов во офлајн гејмингот :icon_lol:

• Љубов
Reactions: wot

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom