Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Па реално малку босови од прва сум ги менел. Онака отприлика ми беше процентот :)

Али не ми е јасно како прават спидран со примена 0 штета и воопшто без никакво оружје...
Како е можно да се толку подобри во играва :icon_mrgr:
Автоматски споено мислење:

Не се чувствував комотен и сигурен со перито и ретко користев, претежно за мобови.
А да, Гвин го шамарев со пери.
По илјадити пат кога ја пробале ја знаат на памет секое движење, секој сантиметар од играта..

Additionally, DS2 e za 8 funti na black friday sale. Ako go potfakas vise serijalot.

Inace remastered ima poveke dusa, toa e igrata poradi koja go zasakavme zanrot. Na mnogu ni e pri srce. Megutoa DS3 tehnicki e mnogu potkovana, vizuelno e odlicna no veke tuka site bevme zasiteni od human like enemies kako bossovi. Isto imaj na um deka momentalno dvete dlc-a za DS3 gi pisuva free no ne mozam da gi simnam, dodeka season pass e 10 funti i ako ja zimas DS3 planiraj si i dlc obavezno.

Momentalno ja igram 3kata od dosada, na playstation ja nemav svrteno so dlc, samo na pc koga izleze.

Јас па од досада анинстал им правам... :vrtioci:
Ме фати досадата во Одисеј и знаев дека е крај приче.

Ме затепува некоја форма на досада и во ДС, ама тоа е кога се мачам со некој бос неколку денови со ред.
And I'm like... here we go, the same repetitive bullshit again :LOL:

30 до 35 атумент ти треба. Ресто во крв и во Интелект ништо друго не се вложува.

30 до 35 атумент ти треба. Ресто во крв и во Интелект ништо друго не се вложува.
40% int
30% atu
20% vig
10% end

На друго на ништо неам поени.
Ти треба HP, а ти треба и стамина за кастање и ролање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom