Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Има некој играно пиратска ДС ремастер?
Никако неможам да го повржам контролерот.
Автоматски споено мислење:

ПС на ПЦ мислам не на конзола.

Мислев дека dex. билд (без штит) е најтешка варијанта како да пројдеш низ играва, но факинг мејџ не е ништо полесно.
Да, лесно беше до средина на играва кај што ги бластав со 2-3 проектили, но моментално сум до Lorian и Lothric и мама ми ебаваат 3-4 дена веќе... :icon_lol:
Проблемот е во тоа што употреба на магија (Crystal Soul Spear) одзема 2+ секунди, во кои инвалидот се блинкнува и ме цепи.

:facepalm:

Мислев дека dex. билд (без штит) е најтешка варијанта како да пројдеш низ играва, но факинг мејџ не е ништо полесно.
Да, лесно беше до средина на играва кај што ги бластав со 2-3 проектили, но моментално сум до Lorian и Lothric и мама ми ебаваат 3-4 дена веќе... :icon_lol:
Проблемот е во тоа што употреба на магија (Crystal Soul Spear) одзема 2+ секунди, во кои инвалидот се блинкнува и ме цепи.

:facepalm:
Пробај Соул левел 1 па пиши што е најтешко или deathless.
Миракал , Маџик и Паиро се гола вода.

Инаку квалити треба да е најлесното од меле имаш избор за вепон каков сакаш и да таргетираш баш на што има слабост босот.

Па добро бе дали е ова могуче, а ако е... тогаш зошто ?!
6-7 години играм Дарк Соулс и се лупам по гради дека сум "ветеран", а едвај 20% од босовите ги депам од прва и тоа нафарман, апгрејдован и излевелиран до даска.
А види го копилево бе, only with bare fucking fist им упадна и спидран им направи... :facepalm:

Па добро бе кај грешам?
Можно е да сум дотолку бот?:boksix:
Господе, дај ми знак!
:semolam:

6-7 години играм Дарк Соулс и се лупам по гради дека сум "ветеран", а едвај 20% од босовите ги депам од прва и тоа нафарман, апгрејдован и излевелиран до даска.
А види го копилево бе, only with bare fucking fist им упадна и спидран им направи... :facepalm:

Па добро бе кај грешам?
Господе, дај ми знак!

Гандир е шега ако знаеш да удираш Пери и на кастер билдови му удираат Пери.

Инаку Скуака кила секоја недела по 1 прави спидран и но хит ран на твич.

Па добро бе кај грешам?
Господе, дај ми знак!

Како бе само 20% ме буниш сега. Јас тука нексде а можеби и малку подобро пројдов во мојот прв и единствен плејтру.

Како бе само 20% ме буниш сега. Јас тука нексде а можеби и малку подобро пројдов во мојот прв и единствен плејтру.
Па реално малку босови од прва сум ги менел. Онака отприлика ми беше процентот :)

Али не ми е јасно како прават спидран со примена 0 штета и воопшто без никакво оружје...
Како е можно да се толку подобри во играва :icon_mrgr:

Гандир е шега ако знаеш да удираш Пери
Не се чувствував комотен и сигурен со перито и ретко користев, претежно за мобови.
А да, Гвин го шамарев со пери.

Последно уредено:
Али не ми е јасно како прават спидран со примена 0 штета и воопшто без никакво оружје...
Како е можно да се толку подобри во играва :icon_mrgr:
Ти пишав погоре минимум еднаш неделно прави таков ран од 2016 наваму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom