Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пробај Соул левел 1 па пиши што е најтешко или deathless.Мислев дека dex. билд (без штит) е најтешка варијанта како да пројдеш низ играва, но факинг мејџ не е ништо полесно.
Да, лесно беше до средина на играва кај што ги бластав со 2-3 проектили, но моментално сум до Lorian и Lothric и мама ми ебаваат 3-4 дена веќе...
Проблемот е во тоа што употреба на магија (Crystal Soul Spear) одзема 2+ секунди, во кои инвалидот се блинкнува и ме цепи.
![]()
Гандир е шега ако знаеш да удираш Пери и на кастер билдови му удираат Пери.Па добро бе дали е ова могуче, а ако е... тогаш зошто ?!
6-7 години играм Дарк Соулс и се лупам по гради дека сум "ветеран", а едвај 20% од босовите ги депам од прва и тоа нафарман, апгрејдован и излевелиран до даска.
А види го копилево бе, only with bare fucking fist им упадна и спидран им направи...
Па добро бе кај грешам?
Можно е да сум дотолку бот?
Господе, дај ми знак!
Како бе само 20% ме буниш сега. Јас тука нексде а можеби и малку подобро пројдов во мојот прв и единствен плејтру.Па добро бе дали е ова могуче, а ако е... тогаш зошто ?!
6-7 години играм Дарк Соулс и се лупам по гради дека сум "ветеран", а едвај 20% од босовите ги депам од прва и тоа нафарман, апгрејдован и излевелиран до даска.
А види го копилево бе, only with bare fucking fist им упадна и спидран им направи...
Па добро бе кај грешам?
Можно е да сум дотолку бот?
Господе, дај ми знак!
Па реално малку босови од прва сум ги менел. Онака отприлика ми беше процентотКако бе само 20% ме буниш сега. Јас тука нексде а можеби и малку подобро пројдов во мојот прв и единствен плејтру.
Не се чувствував комотен и сигурен со перито и ретко користев, претежно за мобови.Гандир е шега ако знаеш да удираш Пери
Ти пишав погоре минимум еднаш неделно прави таков ран од 2016 наваму.Али не ми е јасно како прават спидран со примена 0 штета и воопшто без никакво оружје...
Како е можно да се толку подобри во играва![]()
200 години да играм нема да го достигнам тој левелТи пишав погоре минимум еднаш неделно прави таков ран од 2016 наваму.
Пробај 10 пати без армор ќе видиш дека ќе ти се подобри играта.200 години да играм нема да го достигнам тој левел![]()
Уфф брат... јас би одел етапно :/