Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Лека полека..... Ќе видииииш. :)
Играва ме нервира малце. Дизајнирана е, и те тера да се враќаш и да фармаш откако ќе заглавиш некаде. Ги потрошив сите амблеми тепаќи го...
Значи не сакам да фармам! Ама сеа морам пошо ептен не ја бива без амблеми. Со нив добивав на стагер-тајм.

Играва ме нервира малце. Дизајнирана е, и те тера да се враќаш и да фармаш откако ќе заглавиш некаде. Ги потрошив сите амблеми тепаќи го...
Значи не сакам да фармам! Ама сеа морам пошо ептен не ја бива без амблеми. Со нив добивав на стагер-тајм.
На кои амблеми мислиш?
Автоматски споено мислење:

На кои амблеми мислиш?
Ах мислиш на овие за простетиката што се трошат. Си ги трошел на петардите. Инаку нема врска. Коа ќе станеш доволно испраксиран, нема да ти требаат ќе видиш. Ако идеш на втор, трет плејтру, полесно ќе ти биде мислам.

На кои амблеми мислиш?

Ах мислиш на овие за простетиката што се трошат. Си ги трошел на петардите.
Да :tvg:

А како поинаку?
Само со 6 лечалки не можам да му ги изменаџирам двете фази. Поготово втората во која не застанува ни за момент. Ај во првата можам да му се хукнам, користам момент за удари кога ќе легни на грб и ко ќе мафта со тоа рацете, ама во втората воопшто и да не запира со активности. :facepalm:

Ќе кукам уште многу од играва, така ми изглеа... :facepalm:

Уште стегам спејс и мислам доџам како на ДС, али џабе, не функционира како во ДС.

А како поинаку?
The 5 D's of dodgeball - dodge, duck, dip, dive.... И Deflect :)
Инаку да не работи исто како во ДС. Мора да го научиш каунтерот на thrust attack и на swipe attack. Многу полесно ќе биде.

Attachments

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    256,2 KB · Прегледи: 0
Ја истепав тогаш невестата таму. Мислам толку беа. Таа као задња со златно трофејче. Али не ми текнуе баш. Може и сум грешка.
Тоа ти е крајот, до тука оди играта.

Мора да го научиш каунтерот на thrust attack и на swipe attack. Многу полесно ќе биде.
Абе не заебај... со мајмунов е опасно да споиш пред него. Свајп атакот го одбегнувам ако сум до него, ама рол атакот (кога те траска од земја) - не. Како што кажав, прва фаза се проаѓа, ама втора никако.

А случајно ги прегледував скиловите кои ми се за отклучување и гледам ми фали некој апгрејд за шурикен-от, па ај реков да ги прошетам областите уште еднаш и налетав на Headless кој и него сум го пропуштил некако. И... ШО Е ОВА ЕЈ, нека објасни некој? Бос треба да е ова?
Фром "Не знајме како да те исфрустрираме поинаку" Софтвер

Ајде гитла.

Абе не заебај... со мајмунов е опасно да споиш пред него. Свајп атакот го одбегнувам ако сум до него, ама рол атакот (кога те траска од земја) - не. Како што кажав, прва фаза се проаѓа, ама втора никако.

А случајно ги прегледував скиловите кои ми се за отклучување и гледам ми фали некој апгрејд за шурикен-от, па ај реков да ги прошетам областите уште еднаш и налетав на Headless кој и него сум го пропуштил некако. И... ШО Е ОВА ЕЈ, нека објасни некој? Бос треба да е ова?
Фром "Не знајме како да те исфрустрираме поинаку" Софтвер

Ајде гитла.
Не заебавам. Ќе пробам после или деновиве ако иам прилика да упалам секиро и ќе снимам. А за хедлес ти требаат конфети. Без конфети ич не иди.

Остави ги хедлесите и шимените за крај пред да можеш да почнеш New Game +

Ар ју кидинг ми? :facepalm:
Со ајтемиве кои ги консумирав го убив од прва... А јас па се нервирав пошо само со мечот регуларно смешен процент на штета му правев, со конфетиве го стагирав, исчезна маглата и го посрав од ќотек.

Абај... не сакам да читам и да гледам стратегии за тоа како да убијам бос, глупо ми е. Сакам да влезам, да го читам и да го простудирам пополека, а овдека знаев дека има некоја финта што не ја знам а морам да проверам, фак ит.

Како бе 58 АР?
Па јас сум на една третина од играта и само 4 имам...
За секој бос по едно такво. Па израчунај колку плејтрус има. Би требало 5 од прилике вака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom