Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
Едноставно нема досадни борби со Ејпот :D . Супер борба.

@_BerzerkeR_ за ова звоно зборевме. Се наоѓа на почетокот после првиот хедлес во пештерата ако си го нашол. Ова место ти дава видик кон една локација каде што ќе го најдеш нај ДС босот (особено по лик), бидејќи си ДС фан сигурен сум дека ќе те израдува кога ќе го видиш или барем ќе те орасположи :)

Sekiro-How-to-Turn-Off-Demon-Bell-1024x576.jpg
Wot спомна омилен бос му бил ејпот, а баш сакав да пишам (ама заборавив) дека мене па витезот :D пошо беше најДС бос досега.

Вчера го тепав, лесно го минав. А ѕвоното не го најдов, што значи изгледа многу брзам... :/

Као си го сликал цд-во на ловецов ко да му се смкнале гаќите :) . Инаку го пројде ли монкот?
Да, ама тој првиот, пошо мислам има уште еден. Corrupted Monk го шљакнав и веќе сум во Ашина. Ги шљакнав нинџите (минибосот) на најгорниот кат и слегов кај тоа чудовиштето долу со црвените очи :) Не знам што ме очекува следно, само знам (т.е. приметив - уште еден headless во базенот :facepalm:
Дефинитивно ми накурчи од овој бос, најдосаден, најомразен! Сѐ мразам кај него!

koj bos te iznervira?
headless vo voda???
mene headless vo voda mi bea najlesno nesto, na kopno poveke se machev.

koj bos te iznervira?
headless vo voda???
Не му се ни доближив, не се ни пробав. Само од далечина ме нападна со некаков проектил и избегав, what a pussy... :D
Денес ќе се бањаме, нема бегање.

koj bos te iznervira?
headless vo voda???

Isto.

Moze deka malce pokasno go najdov.

Не му се ни доближив, не се ни пробав. Само од далечина ме нападна со некаков проектил и избегав, what a pussy... :D
Денес ќе се бањаме, нема бегање.

Nema beganje.
Ima edna jaka fora u igrava od koja ke ti se povrakja - hesitation is defeat.

Genichiro e na vrvot na ashina castle.

The second wall, posle lady butterfly. Mada mislam tebe nema da ti e problem ko mene, mi deluvas kako pobrzo da ja sovlada od mene. Still, predobra borba.

ami za da stasa do majmunot treba prvo da go istepa genichiro.
toa mu e pominato be wot.

Ама мислам дека повторно ќе се тепам со Геничиро, скрос горе на кулата? Или Ишин ќе е овојпат?
Но само што бев кај Ишин пред малку, со Ема беа заедно и ме праша за техниките што сум ги научил.

Фактички се качив на кровот од храмот, но требаше еден кат подолу да влезам во прозорецот, еден идол пропуштив, јас се хукнав еден кат погоре и ги тепав двајцата нинџи одеднаш. Само потскокнав да видам што има на најгорниот кат кај Геничиро, но претпазливо, не сакав cutscene да активирам и да влезам во бос фајт, знаев дека имам области кои треба да ги исчистам прво, па рипнав кај хедлес и го искапав.
Но имам уште еден хедлес во жумата пред селото, тој најтежок досега, многу во тесен простор е ставен, ми правеше проблем...

Ама мислам дека повторно ќе се тепам со Геничиро, скрос горе на кулата? Или Ишин ќе е овојпат?
Но само што бев кај Ишин пред малку, со Ема беа заедно и ме праша за техниките што сум ги научил.

Фактички се качив на кровот од храмот, но требаше еден кат подолу да влезам во прозорецот, еден идол пропуштив, јас се хукнав еден кат погоре и ги тепав двајцата нинџи одеднаш. Само потскокнав да видам што има на најгорниот кат кај Геничиро, но претпазливо, не сакав cutscene да активирам и да влезам во бос фајт, знаев дека имам области кои треба да ги исчистам прво, па рипнав кај хедлес и го искапав.
Но имам уште еден хедлес во жумата пред селото, тој најтежок досега, многу во тесен простор е ставен, ми правеше проблем...
Прво бувот сега. После геничиро и ишин. Ако ќе е тој крај.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom