- Член од
- 30 септември 2020
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 81
Лека полека..... Ќе видииииш.Првиот, т.е. не знам па да не имам скокнато пак некој.Тој во Sunken Valley

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лека полека..... Ќе видииииш.Првиот, т.е. не знам па да не имам скокнато пак некој.Тој во Sunken Valley
Играва ме нервира малце. Дизајнирана е, и те тера да се враќаш и да фармаш откако ќе заглавиш некаде. Ги потрошив сите амблеми тепаќи го...Лека полека..... Ќе видииииш.![]()
На кои амблеми мислиш?Играва ме нервира малце. Дизајнирана е, и те тера да се враќаш и да фармаш откако ќе заглавиш некаде. Ги потрошив сите амблеми тепаќи го...
Значи не сакам да фармам! Ама сеа морам пошо ептен не ја бива без амблеми. Со нив добивав на стагер-тајм.
Ах мислиш на овие за простетиката што се трошат. Си ги трошел на петардите. Инаку нема врска. Коа ќе станеш доволно испраксиран, нема да ти требаат ќе видиш. Ако идеш на втор, трет плејтру, полесно ќе ти биде мислам.На кои амблеми мислиш?
ДаНа кои амблеми мислиш?
Автоматски споено мислење:
Ах мислиш на овие за простетиката што се трошат. Си ги трошел на петардите.
The 5 D's of dodgeball - dodge, duck, dip, dive.... И DeflectА како поинаку?
Тоа ти е крајот, до тука оди играта.Ја истепав тогаш невестата таму. Мислам толку беа. Таа као задња со златно трофејче. Али не ми текнуе баш. Може и сум грешка.
Абе не заебај... со мајмунов е опасно да споиш пред него. Свајп атакот го одбегнувам ако сум до него, ама рол атакот (кога те траска од земја) - не. Како што кажав, прва фаза се проаѓа, ама втора никако.Мора да го научиш каунтерот на thrust attack и на swipe attack. Многу полесно ќе биде.
Не заебавам. Ќе пробам после или деновиве ако иам прилика да упалам секиро и ќе снимам. А за хедлес ти требаат конфети. Без конфети ич не иди.Абе не заебај... со мајмунов е опасно да споиш пред него. Свајп атакот го одбегнувам ако сум до него, ама рол атакот (кога те траска од земја) - не. Како што кажав, прва фаза се проаѓа, ама втора никако.
А случајно ги прегледував скиловите кои ми се за отклучување и гледам ми фали некој апгрејд за шурикен-от, па ај реков да ги прошетам областите уште еднаш и налетав на Headless кој и него сум го пропуштил некако. И... ШО Е ОВА ЕЈ, нека објасни некој? Бос треба да е ова?
Фром "Не знајме како да те исфрустрираме поинаку" Софтвер
Ајде гитла.
Како бе 58 АР?Прегледај го приврзокот 269689
Ја упалив да видам што како е. Ќе пробам да стигнам до мајмунот и да снимам.
За секој бос по едно такво. Па израчунај колку плејтрус има. Би требало 5 од прилике вака.Како бе 58 АР?
Па јас сум на една третина од играта и само 4 имам...