Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе го поминеш не се секирај, ова е нормална реакција за Ишин, сите сме ја ималеIshin kur da puse, 3000000 pati umrev
4 fazi poso ne znaele kako da napravat interesen boss
Treba da pustam jutub za da go cheeznam so prostetics?
Genichiro go tepam za 20 sekundi mizejki od navika.
Vtora faza za 15 sekundi ama koga ke izvadi halbertot kako da ne znam da igram. Nisto ne deflektiram, zima bilion healt nasproti moite 2 posto od cel health... Opening gledam samo koga skoka, ke zemam togas samo eden udar i ke go tepam 2 saata od inaet taka
Me isfrustrira.
Pak genichiro. Pak guardian ape samo so drug majmun. Pak toj liljakoviot terror po tret pat. Pak headless. Pak isti nivoa niz ashina castle. Mnogu povtorliv tret act.
Nema raznovidnost ni vo tepanje, ni vo nisto. Eden nacin da ubies enemy i mora toj.
Au ama se napnav.![]()
како бе? сериозен?Don't get it.![]()
@wot zaboraviv da ti kazam.
Mikiri is your friend.
За ancient dragon не знаев ама пробував разни варијанти со штит со подобар армор појачан до крај на крај пробав без армор со најјак ултра и упали тоа работата е да му ја научиш сам механиката .
Исто е во сите фромсофт за ни еден бос не сум гледал турториал.
Точно.Mu praam mikiri, ama ne e dovolno.
Problemot e sto ne koristam prosthetics vise. Samo sekercinja moze da lapnam.
Taka bev i jas so ancient dragon, ama sranjava stanuvaat se poteski i so mnogu poveke secrets i gluposti... I se cesti. Eve pocnhvajki od DS kecot, ja ne znaev kako se stiga do 4 kings. Taka po nekoj forum mislam vidov. Ima dobro community serijalov i interesno e spodeluvanje stvari i iskustva ama mi krsi film da zemam tutorijal. Ako ne da mu daam user nekoj kinez da mi go ubie za 5 dolari. Isto e.![]()
Точно.
Добар пример посочи, јас не се сетив.
И јас не знаев како да ги најдам четирите кралеви во амбисот. Првиот пат кога дојдов до нив прстенот не ми беше ни земен, што значи волкот од Арториас не ми беше поминат поради утнати дирекции од прва јбг.
Слична ситуација и во тројката. Ако се сеќавате кога се среќаваш со првиот бос по втор пат (Champion Gundyr или сл.) - имаше hidden wall. How the f... I'm supposed to know that ?!!!!!!
Имаше доста вакви ствари низ целата франшиза.
Незнам стварно.како бе? сериозен?![]()
Пиши на јутјуб "лажеш курво"Незнам стварно.
Јас така од незнаење го прескокнав ДЛЦ-то на Бладборн, мислев директно е инкорпорирано бидејќи ја имав ГОТИ верзијата ама не било така, морав по втор пат да ја изиграм за да го поминам цело како што треба. Без Јутрјуб едноставно немаше шанси да се снајдам. Играта едноставно исцрпува, кога сватив одново треба да ја поминам ми се стемниТоа е сосема друга работа и јас заглавив на 4те крала на дс1 со финтата со прстенот па барав по форуми исто во кецот не тепав првпат Pricsilla и Gwyndolin a во сликата не ни влегов.
Во дс2 исто така Gargoyles ,Darklurker ,Venderik ,Sit alonne,Scorer of the first sin и не се сеќавам уште кој воопшто не ги ни најдов.
Исто дс3 ја завршив без да го најдам nameless king и old demon king a smoldering lake и archdragon peak не ги најдов најдов првпат истотака.
@wot кога сме на тој моабет за работи кои си пропуштил ги најде ли demon of hatered и father owl (вторпат).
Автоматски споено мислење:
Незнам стварно.
Читај ги книгите Вичер една од најдобрите фантазии што сум ги искусил.Играв и Вичер до скоро, играта е топ да не бидам погрешно сфатен, но никогаш не ја пуштив со хајп како ДС.![]()
Требаше прво книгите, после играта али јбг.Читај ги книгите Вичер една од најдобрите фантазии што сум ги искусил.