zee German
mpkfa
- Член од
- 12 август 2009
- Мислења
- 6.509
- Поени од реакции
- 6.325
Нио повеќе потсеќа на Онимуша одколку на Дарк соулс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти тогаш ќе мора и NIer Automata да ја изиграш. Филозофска е, одличен комбат, монохроматски бои, има Јапонски примеси, се спомнуваат филозофи ор типот Ниче, Енгелс, Жан Пол Сартр, Јапонските Коши и Роши. И оваа ти е "must play".Царе се ложам на Јапонска култура и историја и митологија и нонсотп студирам на таа гранка.![]()
Во право си според стајлингот. Потсеќа на Дарк Соулс ради тежината и немањето опција за селектирање на ниво на тежина.Нио повеќе потсеќа на Онимуша одколку на Дарк соулс.
NIer Automata
BB or DS, overall? Пуцај!
Само без предности и недостатоци, онака quick pick.![]()
Најдобро ќе ти е да заборавиш се што си научил во bloodborne и да ја играш Секиро како ново искуство.
Sent from my SM-G973F using Tapatalk
DS не се заборава, тоа е како точак кога ќе научиш да возиш. А Секиро е ептен различна, и нема многу допирни точки механиката со ДС. Значи колку што ББ се разликува од ДС, Секиро е најмалку 10 пати поразлична, сосема ново искуство нуди.
Ја очекував повеќе ќе пишеш за Бладборн, ти пиша само си ја свртел,несакам да помислам дека не ти се допаднала. Го изигра ли ДЛЦ-то? Го најде ли штитот? Музиката, како?
А ова за Гоуст оф Цушима велат дека е подобра од ТЛОУ2, и мене ми изгледа така ама не сум ги играл не би зборел за нив ќе ми се налутат
Контрол и Дет Стрендинг ми се мене следни, Дет Стрендинг ми делува како промашена од Коџима, ако се потпишеше Јубисофт или ЕА верувам критичарите ќе ги растргнеа со негативни коментари и ќе ја окарактерицираа како најголемиот трол у гејмингот.
Не е бадијала игра на годината многу добра игра.Overall Dark Souls. Realno ako gledame bi bilo vaka:
SEKIRO, navistina mislev deka nema da mi se dopadne no posle nekolku sati kako legnuva... se osekas kako da tancuvas so neprijatelite koga ke gi naucis a pred toa umres 300 iladi pati. Gi imam ubieno konjanikot i lady butterfly i babickata mozam da kazam mi prinudi memorable bitka i solidno me sprema za ponatamu. No toa sto e interesno e sto bossovite se polesni od mini bosovite kaj koi nekogas pocnav sam da zboram u soba. Dark souls nudi prostor za sekoj boss sto e 10 pati pojak i pogolem od tebe ama nemas mnogu opcii, stit, skrolanje i parry ako si cocky. Bloodborne si pobrz samo i pistol za stun. U sekiro ima mnogu opcii, ima dodge kako u site ama imas i skokanje, nekoj napad e sweep nekoj direkten, imas shurikens, firecrackers... ima poveke raznovidnost u borbite i ja pravi sekoj boss/mini boss da bide iskustvo. Primer blazing bull, armored warrior i jizou the drunkard baraat sosem razlicen stil na igranje, pa taka sekoe umiranje ne e odma frustracija, tuku lekcija. Za sega e odlicna!
Ako ste vo Dark Souls mood sekogas mozete da ja igrate Ocarina of Time, ili najnovata BOTW
Емулаторов не е солуција.
Целата финта е да си подесиш сетинзите според твојот систем.Емулаторов не е солуција.
Имам сретнато доста критики околу функционалноста и квалитетот на гејмингот.
No.наку ја завршив 4 пати играта со сите endings можам да кажам Шура е најдобар.
Прво, добро елаборираше на темата. Тука не би се сложил баш со оружјата, мене оружјата во ББ ми се видеа тотално различни едни од други, имаш секира, чук, тркало, катана, пила, циркулар, бастун, тонтусот, меч-стрела, бричот... можеби не се виделе многу, но сепак сметам дека се доволно расновидни.Bloodborno moze pati od nedovolno razlicni oruzja
Ако немаш некој сејв слот баш пред крајот на играта зачуван тогаш малку ти е комплицирана работата. Јас ја изиграв целата игра и си мислев сум го изиграл и длц-то пример како да е инкомпонирано, пример одредени босови што сум ги истепал биле од длц-то и тоа е тоа. Но дознав дека сум згрешил кога ја завршив играта и повторно си почна од почеток. Види туторијал на Јутјуб како да го старташ но треба прво да ја убиешne sum go izigral dlc-to uste
Ова дека го нема Ишин СС или нешто лошотилак се собрало во тебеИнаку ја завршив 4 пати играта со сите endings можам да кажам Шура е најдобар.
Може лично да не ти прија ама еве за пример Зелда БОТВ можеш да ја играш на ПЦ со 4К резолуција и графички модови, што на свич е просто невозможно. Емулатор единствено нема сеуште за ИксБокс и ПС4, за сите други конзоли има, еден контролер, го вклучуваш ПЦ-то на ТВ и ете ти ултимејт конзолаЕмулаторов не е солуција.
Имам сретнато доста критики околу функционалноста и квалитетот на гејмингот.
Оваа новата Link's Awakening за Свич ја имаш играно?Ako ste vo Dark Souls mood sekogas mozete da ja igrate Ocarina of Time, ili najnovata BOTW
Целата финта е да си подесиш сетинзите според твојот систем.
Тоа е софтвер во кој можеш да екпериментираш додека не ти направи мерак резолуцијата и контролите за џојстикот/тастатура.
Едино замарање е 30 секунди шо треба да чекаш за да се укклучи играта оти free веризија користиш.
ако има фрки играта,ти кажува до шо треба да е.
Ако ти е тиња ова uninstall и тераш даље.Но тоа е начинот за играње на pc.
Прегледај го приврзокот 260647
Хапиенд е нешто најдосадно!Ова дека го нема Ишин СС или нешто лошотилак се собрало во тебе![]()
Ne, ja chekam BOTW2новата Link's Awakening за Свич ја имаш играно?