Dark Souls

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување

Интересно ма да се надевав да излезе нешто за Елдер ринг.

Овој апдејт изгледа од досада го сработеле :D

Не е бадијала игра на годината многу добра игра.
Инаку порбувај ги простетик скилс и гледај да го земеш сите и да го апгрејдаш некои босови и мини босови се супер лесни со престетик скиловите. Геничиро ќе те припреми уште подобро и фокусирај се повеќе на дефлект и parry.
Инаку ја завршив 4 пати играта со сите endings можам да кажам Шура е најдобар.

Ahhh... Genichiro. Можеби бев малку under level ама 2 денови го тепав.

Првиот пат без stealth deathblow, две точки ми се видоа многу и кога конечно го совладав почна другата фаза со lightning. Одма се откажав, не му ги ни видов потезите. :D И ок ај, и тоа го научив и кога на крај го совладав после cut scenе-от пак гледам се дига ќе го фрлев контролерот во тв, најсериозно ќе баталев. Среќа само побегна, па ќе видиме понатаму како и каде ќе се сретнеме. :D

Некој tip за dragon rot, не сакам да читам по нет да не се спојлнам нешто. Дали не смеам да умрам многу пати? Гледам има една капка што ги лечи сите но ми стои како limited resource. Кога да ги користам? Претпоставувам од тоа зависи различни краеви?

Ahhh... Genichiro. Можеби бев малку under level ама 2 денови го тепав.

Првиот пат без stealth deathblow, две точки ми се видоа многу и кога конечно го совладав почна другата фаза со lightning. Одма се откажав, не му ги ни видов потезите. :D И ок ај, и тоа го научив и кога на крај го совладав после cut scenе-от пак гледам се дига ќе го фрлев контролерот во тв, најсериозно ќе баталев. Среќа само побегна, па ќе видиме понатаму како и каде ќе се сретнеме. :D

Некој tip за dragon rot, не сакам да читам по нет да не се спојлнам нешто. Дали не смеам да умрам многу пати? Гледам има една капка што ги лечи сите но ми стои како limited resource. Кога да ги користам? Претпоставувам од тоа зависи различни краеви?
Не се замарај и така ќе треба повеќе пати да ја пројдеш за сите ендинзи а ако до толку ти сакаш да ги завршиш questlines има премногу пребаривај ни мапата или барај merchants секој продава бар по едно.
Инаку штом падне под 15% на 2 или на 3 беше тогаш користи го.
Ќе се видите пак со Геничиро ма да до тогаш нема да ти претставува проблем. следниот предизвик ќе ти биде Guardian money.

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Ќе се видите пак со Геничиро ма да до тогаш нема да ти претставува проблем. следниот предизвик ќе ти биде Guardian money.

Kakov kraj na nedelata. :D

Ne go tepav mnogu, 2-3 saati, uste prviot pat dodeka ucev potezi go padnav pod pola health vo vtora faza.

Ori of the water ili kako besr pred nego poveke vreme mi fati. Go figure. Kako i da e baagi memorable boss.

IMG_20200817_022828.jpg

Kakov kraj na nedelata. :D

Ne go tepav mnogu, 2-3 saati, uste prviot pat dodeka ucev potezi go padnav pod pola health vo vtora faza.

Ori of the water ili kako besr pred nego poveke vreme mi fati. Go figure. Kako i da e baagi memorable boss.

Прегледај го приврзокот 262758
Незнам на кој ending ќе одиш да не ти ја уништам играта ама следните предизвици ќе ти се Ishin или Father Owl.
Пријатрлски совет за да ди ја олесниш играта ќе ти требаат projected force и lotus umbrella незнам кои prosthetic ги најде.
И дали ги најде headless мини босовите.

Незнам на кој ending ќе одиш да не ти ја уништам играта ама следните предизвици ќе ти се Ishin или Father Owl.
Пријатрлски совет за да ди ја олесниш играта ќе ти требаат projected force и lotus umbrella незнам кои prosthetic ги најде.
И дали ги најде headless мини босовите.

2ta headless mi stoea, mislev se nesto mnogu teski. Go skinav prviot, toj u ashina depts me ceka uste. Mislam deka gi imam site prosthetics ama najmnogu koristam firecrackers. :D

Denes side-nav so kuro, go ubiv owl. Ima li uste mnogu od igrata? Ne veruvam da ja igram pak zaradi drug kraj. Najverojatno koga ke zavrsam ke vidam na jutub razlicnite kraevi.

Edit: corrupted monk again, no thank you. Dovolno za denes.

Последно уредено:
2ta headless mi stoea, mislev se nesto mnogu teski. Go skinav prviot, toj u ashina depts me ceka uste. Mislam deka gi imam site prosthetics ama najmnogu koristam firecrackers. :D

Denes side-nav so kuro, go ubiv owl. Ima li uste mnogu od igrata? Ne veruvam da ja igram pak zaradi drug kraj. Najverojatno koga ke zavrsam ke vidam na jutub razlicnite kraevi.

Edit: corrupted monk again, no thank you. Dovolno za denes.
Има подебен бос за Шура ендинг ама не е толку страшен. Инаку 3 endings можеш да ги пројдеш во еднен плејтру аме треба да завршиш одредени квестлајнис.
Чим си го бутнал Owl имаш уште една третина од играта можеби и помалку следниот предизвик ќе ти се Father Owl и Demon of hatred
ако успееш да ги најдеш. :zloo:

Инаку headless ме фрустрираа доста нема толку проблеми со Геничиро и Таткото був колку со нив мислам тие надвор од вода што се.

• Ми се допаѓа
Denes side-nav so kuro
I-think-hmm-GIF.gif

:)

Ishin kur da puse, 3000000 pati umrev
4 fazi poso ne znaele kako da napravat interesen boss
Treba da pustam jutub za da go cheeznam so prostetics?
Genichiro go tepam za 20 sekundi mizejki od navika.
Vtora faza za 15 sekundi ama koga ke izvadi halbertot kako da ne znam da igram. Nisto ne deflektiram, zima bilion healt nasproti moite 2 posto od cel health... Opening gledam samo koga skoka, ke zemam togas samo eden udar i ke go tepam 2 saata od inaet taka

Me isfrustrira.

Pak genichiro. Pak guardian ape samo so drug majmun. Pak toj liljakoviot terror po tret pat. Pak headless. Pak isti nivoa niz ashina castle. Mnogu povtorliv tret act.

Nema raznovidnost ni vo tepanje, ni vo nisto. Eden nacin da ubies enemy i mora toj.

Au ama se napnav. :D

Ishin kur da puse, 3000000 pati umrev
4 fazi poso ne znaele kako da napravat interesen boss
Treba da pustam jutub za da go cheeznam so prostetics?
Genichiro go tepam za 20 sekundi mizejki od navika.
Vtora faza za 15 sekundi ama koga ke izvadi halbertot kako da ne znam da igram. Nisto ne deflektiram, zima bilion healt nasproti moite 2 posto od cel health... Opening gledam samo koga skoka, ke zemam togas samo eden udar i ke go tepam 2 saata od inaet taka

Me isfrustrira.

Pak genichiro. Pak guardian ape samo so drug majmun. Pak toj liljakoviot terror po tret pat. Pak headless. Pak isti nivoa niz ashina castle. Mnogu povtorliv tret act.

Nema raznovidnost ni vo tepanje, ni vo nisto. Eden nacin da ubies enemy i mora toj.

Au ama se napnav. :D
Не заебај, добар дел од босовите во ДС имаа некои финти или олеснување за како да ги победиш и едноставно мораш на Јутјуб или низ форуми. Барем јас сум имал ситуации, поготово во двојата во која влегов апсолутно без никави познавања или претходни туторијали, совети или слично.

• Ми се допаѓа
Не заебај, добар дел од босовите во ДС имаа некои финти или олеснување за како да ги победиш и едноставно мораш на Јутјуб или низ форуми. Барем јас сум имал ситуации, поготово во двојата во која влегов апсолутно без никави познавања или претходни туторијали, совети или слично.

Imas olesnuvsnje u DS ama moze da gi tepas i regular.
Tuka race iskinav, mislis guitar hero. Mora so cheese, nekoe combo od prosthetics i art sigurno bez da te dopre nekoja finta ima ama... U picku mater i Ishin i se denes. :D

Tuka race iskinav, mislis guitar hero. Mora so cheese, nekoe combo od prosthetics i art sigurno bez da te dopre nekoja finta ima ama... U picku mater i Ishin i se denes. :D
Probaj so stitot koga ke puka. Preporacano e da ti e leveliran do liljakov.
I Koristi gi zoltite i plavite shekeri

I koga ke ripne frli mu shuriken.

• Ми се допаѓа
Змејот од последното DLC на тројката (му заборавив име) не го тепаш без претходно да провериш тактика, едноставно pain in the ass е.
Да, се поминува, но ако цели 3 дена потрошени е нормално време за адаптација и имплементација на победничка тактика тогаш во ред. :icon_mrgr:

Истото беше и со Ancient Dragon во двојката. Кренете два прсти тие кои знаевте од прва дека треба да трчате по опашката од змејот кога ќе се крени во воздух за да избегните roasting! :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom