- Член од
- 29 март 2013
- Мислења
- 4.747
- Поени од реакции
- 4.609
Јас го тепав Midir бе, за тој бос ти треба добра тактика, а таа е една и единствена - гледај да маневрираш околу опашката, никако на друго место, инста кил ти праи. Туки мене повеќе ме намачи оној другиот, како ли се викаше... Slave Knight Gail. За разлика од Midir овој бос го најдов како понепредвидлив и многу варијабилен, едноставно мораш до милисекунда да бидеш прецизен со избегнувањата.Јас па не приметив ама баш никакво графичко подобрување на DSR, иако таму нешто се фалат као подобриле. Туку има ли некој што ја играл ДС3 и што го тепал Darkeater Midir? Значи најбољи dragon fight каква што заслужува да биде, значи змеј е не е некоја шумска ѕверка, ама очајно претежок е. Мене добро ми оди прогресот со Мидир, стигнав до третиот ударац а тоа е некоја пеестина од хелтот, ако ми скурчи ќе го тепам кооп ама и за тоа никој не се нафаќа колку што приметив вечерва.
Автоматски споено мислење:
Јас искрено мислев дека ДС е сечив тип на игра, едноставно нема шанси да не ти се свиѓа. Секиро реално, е друга работа. Си ги пробал ли барем?
Автоматски споено мислење:
Кецот има најбоља атмосфера, тука си ја изгубил невиноста а првата не се заборава, прв пат се соочуваш со таков РПГ што нема шанси да не те воодушеви. 2ката има лош комбат систем иако е поразновидна во поглед на ајтеми и све остало, тројката ја играм колку да се каже, веќе сум презаситен. На што се палам уште? На ДС1 и ББ. Кој е кралот? ББ според мене.
Али и двајцата се 0 кога станува збор за моето искуство со босовите во серијалов, Fume Knight ми зеде парче од душава, 3 дена го тепав.

Али сѐ уште немам довршено еден дел, очекувам Artorias или Manus, еден од двајцата ќе ми згужва мадлаци (ако не и двајцата).
Како што гледав од поодамна и двајцата важат за едни од потешките, особено Manus кој многупати е ранкиран како најтежок. Биче лудило!
Римастерд е графички далеку подобрена, не знам како не си приметил.
А иначе чекам да ја завршам комплетно (заклучно со кецов), али не верувам кај мене да смени многу... No1 - DS2 јбг од неа почнав
Последно уредено: