Дали знаете да се шегувате на сопствена сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Да во границите на нормалата сепак поинтересно е кога се шегуваш на туѓа сметка )))

да се шегувам на моја сметка, ама после тоа гледам на сметка на друг да се шегуваме:bip:

Како што и ја сум се смеел на друг,доаѓа време и на мене да се смееме.Не се лутам воопшто,бидејќи и ја сум се смеел на друг,зошто и тој да не се смее на мене?:smir:

Се шегувам најнормално. Понекогаш и претерувам со тоа шегување па после иде тоа дека Марко е будала:vozbud::smir: Е некад кога си правам шега на моја сметка и некој кој не ми е по мерак се приклучи во тоа шегување, едноставно ТЕПАМ:bip:

Секако дека знам. Како што знам да се шегувам на туѓа сметка, знам и на мојата али во одредени граници.. :smir:

Се разбира дека знам да се шегувам на моја сметка иако тоа не се случува многу често :wink:

daaaaaa togas najveke gi zasmejuvam site zaso se pravam partali sama sebe hahah i mene mi e mnogu interesnooooo :D

Да, особено кога станува збор за нови луѓе во друштво. Не може шеги на негова сметка, може да се налути човекот, а и не е убаво така :)

Дозволувам шегување на моја сметка ама не до претерани мерки...сум се шегувала и на туги сметки ама некад знам да претерам и да испровоцирам.Едноставно уживам во тоа.

Да, знам.
Ама за ствари што не ме погодуваат.Како на пример висината.
Или тежината.Или тоа дека сум бубач.
Во почетокот се правам као демек ми смета оти поинтересно е.
Ако од прва ја прифатиш шалата никој не продолжува.Вака демек се лутам па после ке ја стропам некоја на своја сметка и одма иде до израз тоа ,,збуни го непријателот,,

Да знам, особено ако во друштвото дошле некои нови луѓе и им треба малку време за да се адаптираат. Како најдобро би се адаптирале освен ако не со смеа:)
Ама секако таа шега на своја сметка да има некои гранции да не се претерува:)

Секако дека знам да се шегувам на моја сметка но и на туѓа, сепак во границите на нормалата. :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom