Дали знаете да се шегувате на сопствена сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Прашањето ми е дали прифаќате и правите шеги на своја сметка или сте од оние луѓе кои се лутат кога друштвото се зеза на нивна сметка и ги ремети за нешто?

Дали сте лутковци и за најмала работа или самите почнувате шеги за вас во друштво?

Какво искуство имате со другите луѓе и со кои повеќе се сложувате? Со оние лутковците или со луѓето кои немаат проблем да си се насмеат сами на себе?

@1st bold: Si segnor
@2nd bold: Si Segnor
@3rd bold : Them Segnor

Да, сакам и јас да си прам шеги на моја сметка и не ми сметат некој ако се насмејт и ако ме заебават на пример ко ке паднам. Јас луѓе мои, не можам да прекинам да се смеам некој ако паднит. Некој ми се лутат, некои се веќе навикнати на таква моја реакција. И воопшто не ми сметат ако некој се газит од смеење ко ке паднам. Незгодно е, да, ама шала си прам од се.
Али никоаш не ги оправдувам оние кои прават шали на сметки на луѓето со некој недостаток. То е многу малоумно:uvo:

Не не се шегувам на сопствени шеги. А оној кој се шегува со мене секако дека јаде ќотек.

Да! Знам да се шегувам на моја сметка,и понекад е стварно интересно..не ме вреѓа и ако некој друг се позеза малце со граница нормално:wink:

Зависи во чие друштво.Ако луѓето ги знам долго време и ми се драги, дозволувам шеги на моја сметка, но доколку ги знам на пр. 3 месеци, може и ќотек да изедат ако пробаат да прават шеги на моја сметка!

Да. Но, не дозволувам секој да се шегува на моја сметка. А тој што се шегува и лошо го прави тоа, добива контра после која не му текнува пак да го направи тоа.

Ех зезам си се на моја сметка, ама ако некој пробува да ме зеза, обавезно враќам, така е поинтересно. Без разлика дали се знаеме ден или декада.

Јас се шегувам на сечија сметка, меѓутоа најмногу на туѓа. Не за друго, поевтино е:pos2:

Зависи од расположение, некад да некад ми смета и се љутам некој ако ме заебава, све зависи од расположение и state of mind

Сакам да правам шеги на моја сметка ама често и претерувам

Не дека многу сакам да ми се прави шала на моја сметка но не и дека не ги прифаќам. Доколку ме насмее и мене зошто да не. Но, не толерирам шали кои содржат навреди без разлика на тоа колку и да се смешни.

охохохохохо не само да се зезаат туку и сама си се мајтапам ич не ми е проблем, најмногу сакам кога се зезам на моја сметка, ем јас и другите ќе се насмееме ем нема никој да се налути. ич не се лутам ако некој се зеза со мене, само под услов да прифати барем понекогаш да се насмееме и на негова сметка. јас сум најмала во друштво па и затоа понекогаш само мене ме зезаат и не ми е проблем баш напротив најслатко си се смеам :toe:

Da mnogu cesto,za da gi nasmeam tie okolu mene a mnogu cesto se slucuva istite mnogu da se navredat ako nekoj se poseguva na nivna smetka,mislam na segi od isti razmer,nekoi luge se mnogu cuvstvitelni koga se raboti za niv a za drugite ne e vazno i toa mi smeta

Нешто што највише мразам и ми е баш банално е смеење на туѓа сметка!А како што мразам на туѓа мразам и на своја ,дури уште повеќе на своја...Не гледам причина за исмејување и не дека сум намќор ама има многу други начини за човек да се насмее од ремет и смеење на туѓа сметка.Многу ме нервира кога во друштво некој некого исмева а исмеаниот ќути и црвенее,тогаш избувнувам и сум ... лоша!Прифаќам шала на моја сметка само ако е во граници на нормала се што е над тоа :tapp:. И така...Сакам да се смеам ама никого да не го допре тоа.

Најмногу сакам кога ќе го испровоцирам некој и ќе ми врати мн. убаво...и тогаш се смеам ненормално на моја сметка :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom