Дали знаете да се шегувате на сопствена сметка?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално...Како што рече членот погоре во граници да не испадна будала..

Па омилени ми се шегите на моја сметка.
Најкреативни ми се, и сите се смејат на нив. :)
И сакам кога некој се шегува со мене, се` додека е во границите на нормалата, се` додека не е отидено накај навреди. Тогаш возвраќам. :)

иако пратктикува шеги на туѓа сметка, понекогаш знам и на своја, ама ретко!!!:vozbud:

прифаќам шега и на моја сметка зашо да не? ко јас шо се зезам со сите...зашо и тие да не можат со мене?! :smir:

не се лутам воопшто се смеам на моја сметка често и доста и јас се зафркавам со другите и знаат дека не треба да ми се замерува кога тропам нешто природно сум таква не кажувам да навредам или повредам некој кажувам само дека е смешна некоја постапка или нешто што кажал другиот

па не премногу, онака. ако премногу го правите тоа ќе им здосади на луѓето:baeh:

Da,znam i toa go pravam cesto da si ja napravam interesna i gi smeam okolu mene mene ne mi pretstavuva problem toa i ne se ljutam sakam luge sto prifakaat sali i sto kazuvaat pozitivni mi se a tie so se lutat jaooo neznaaat da uzivaat i da se smeat :toe:

да да нормално ... само не од секој. прифаќам само ако е од некој/а шо го/ја знам добро

Па да. Сите знаете.
Така и јас мислев порано. Што мислите како настанало шегувањето на сопствена сметка?

Научив на потешкиот начин. Кога сите околу мене почнаа да ме игнорираат, морав шегите за мене да си ги правам. Сам. :'(
Зошто другите се ограничени wannabe богови.

знам да се шегувам на сопствена сметка и сакам да се шегуваат но со одредена мера кога гледам дека претерано некој се шегува тогаш би го сватила како исмејвуање, што секако у прв момент би вратила може полошо... едноставно кога ќе ти пукне филм :nesum:

во секој случај сум за да се шегувам и да се шегуваат на моја сметка, не сум некој катиљ.

Многу често се зафркавам на моја сметка,ама само пред луѓе што ги познавам,секако до границите на нормалата.Таква сум по природа.

Знам и го правам тоа.Не е секогаш интересно да се сегуваме на туѓа сметка.Некогаш е подобро да си направиме сами шега отколку некој друг да направи.

Шега на своја сметка во границите на дозволеното како што кажаја неколку членови предходно.Али сепак е бољи филингот кога е наменета за друг

НА сопствена сметка никогаш не се шегувам . Срамота е да се шегуваш на сметка на идиот или лице со специални потреби . :pos2::pos2::pos2::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom