Дали враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ е пораз за таа партија?

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување

Дали враќањето на Бранко во сдсм е пораз за таа партија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
Па СДСМ е во голема криза долго време,им фали лидер навистина...ама да се врати Црвенковски како "месија" во СДС за мене е најпогрешниот потег што можеа да го направат!Од толку луѓе паметни во партија,го најдоа најголемиот балкански мафијаш?!
ма ајде бре

-Додека беше 300 000 останаа невработени?, човече тие си беа невработени и пред тоа, а и уште се - тоа е ФАКТ!

Па тогаш зошто сите жалат за социјализмот, зошто беа вработени друже. Значи невработеноста беше мала. До 1998 останаа 300.000 невработени, (вклучително и татко ми) благодарение на ,,генијалната,, приватизација изведена од бандата кримоси, кои сега ги гледме во куќите на Водно и кои ја шпартаат Европа и светот уздуж и попреку. Купуват саати во бутиците во Милано кои богатсво вредат, а се токму од парите крадени во време на Џони.

Значи знаев , неможеш да наведеш ниту еден конкретен проект кој остана како придобивка владеењето на папата. Повторувам конкретен. Под конкретен подразбирам да изградеа барем едно полско ВеЦе, било што.

BRAINWASHING > SUCCESSEFUL

:pos2:

Now you are officially SDSM member, congratulation :kesa:

Sorry, but only Grujo cares about his reputation, im very proud cause he failed to brainwash me with about 90% TV marketing

Сиротиот потатарчен Бубе
За гревои граѓанинот Б.Ц.
Кој не заеба да ги увеземе и двајцата ?????? Пропуст во законот за увоз на СТОКА :wink:

Ако немаш што да ми реплицираш не пишуј нискости за џабе бе братче

Па тогаш зошто сите жалат за социјализмот, зошто беа вработени друже. Значи невработеноста беше мала. До 1998 останаа 300.000 невработени, (вклучително и татко ми) благодарение на ,,генијалната,, приватизација изведена од бандата кримоси, кои сега ги гледме во куќите на Водно и кои ја шпартаат Европа и светот уздуж и попреку. Купуват саати во бутиците во Милано кои богатсво вредат, а се токму од парите крадени во време на Џони.

Значи знаев , неможеш да наведеш ниту еден конкретен проект кој остана како придобивка владеењето на папата. Повторувам конкретен. Под конкретен подразбирам да изградеа барем едно полско ВеЦе, било што.

Се согласувам со тебе, но мораше да го смениме социјализмот затоа што така диктираше Европа и затоа што се надевавме на влез во европска заедница и подобар живот.Грешка си друже ако мислиш дека се крадело само во времето на Бранко, се крадело и ќе се краде секогаш.Можеби си исфрустриран поради тоа што таткоти останал невработен, искрено многу ми е жал, ама промената на социјализмот беше клучна за да тргнеме напред, тоа е суровоста на транзицијата.Кога тогаш морало да го смениме политичкиот систем, без разлика кој ќе беше на власт.
Искрено незнам што било голема придобивка, ама гарант беше направено многу повеќе за разлика во времето на Љубчо.
Ја сум само национално обоен, а партиски не.Само ја кажуам реалноста, тоа е тоа според мене.

Сиротиот потатарчен Бубе
За гревои граѓанинот Б.Ц.
Кој не заеба да ги увеземе и двајцата ?????? Пропуст во законот за увоз на СТОКА :wink:

ЉуБчо самиот се потатарчи и мене ме остави да бидам тоа што сум-Македонец.

Во вториов случај некој сака топтан на сите да изврши пекрстување.

Што е поголем злоствор?

Ако сака да влезе во НАТО и ЕУ, под било каков услов може исто како и Бубе. Меѓутоа нас другите нека не остават да бидеме Македонци. Која е разликата ако влезеш и вака и така со друг идентитет и име?

Се согласувам со тебе, но мораше да го смениме социјализмот затоа што така диктираше Европа и затоа што се надевавме на влез во европска заедница и подобар живот.Грешка си друже ако мислиш дека се крадело само во времето на Бранко, се крадело и ќе се краде секогаш.Можеби си исфрустриран поради тоа што таткоти останал невработен, искрено многу ми е жал, ама промената на социјализмот беше клучна за да тргнеме напред, тоа е суровоста на транзицијата.Кога тогаш морало да го смениме политичкиот систем, без разлика кој ќе беше на власт.
Искрено незнам што било голема придобивка, ама гарант беше направено многу повеќе за разлика во времето на Љубчо.
Ја сум само национално обоен, а партиски не.Само ја кажуам реалноста, тоа е тоа според мене.
Транзиција - ДА!
Приватизација - ДА!
Ама...не така катастрофална, како што ја направија Тито Беличанец и Јане Миљоски.
Убедливо најлош закон за приватизација во светски рамки.

Mislish deka e do harizmata ili e do neshto drugo?Koi se seushte chlenovi na SDSM?Site onie koi na vremeto dodeka beshe SFRJ i imaa nekoja pozicija se zachlenija vo SDSM za da gi uzhivaat i ponatamu istite prava,da grabat kolku shto mozhat...Site onie shto za vremeto na nashata demokratija se steknaa so golemi pari i sakat da si gi zadrzhat sega pravat se i seshto za SDSM da se vrati na vlast,zoshto nekoj ne gi prasha tie shto ostanale bez rabota od SDSM pa posle ke kazhuvate BC imal harizmaa,lesno e da manipulirash so prost narod,aj neka dojde da manipulira so mene koga ne sum glasal vekje 3 godini?Se shto sum zarabotil sum go zarabotil so moite 2 race a ne so veenje na znaminja i vikanje DA ZIVEE ovoj ili onoj.Mozhebi nekoj isprovocirav pa ima pravo na replika :baeh:
Jas ostanav bez rabota vo vreme na vladeenje na VMRO DPMNE,2001 godina.Ne branam nikogo i ne se plasam od nisto.Rabotam sekoj den vo mesecot i vo praznik i vo nedela,zosto ne sakam da ja zagubam i ovaa rabota.Nikoja partija ne mi dala nisto poveke od ona sto sum go zarabotila.

Враќањето на Бранко на чело на СДСМ, ќе биде Македонски БУМ...
Тогаш можеби ќе се оправиме како држава... Вака... само се караме со сите комшии, ко божем само ние сме у право... Мајка му ли го тераше на Грујо да го смени името на аеродромот во Александар Велики...??? Тоа е намерно колку да има тензии со Грција...!!! :wink:
da be ubavo vikas. nema da se karame. branko ke go prodade i imeto i sve i ke uzivame!

Jas ostanav bez rabota vo vreme na vladeenje na VMRO DPMNE,2001 godina.Ne branam nikogo i ne se plasam od nisto.Rabotam sekoj den vo mesecot i vo praznik i vo nedela,zosto ne sakam da ja zagubam i ovaa rabota.Nikoja partija ne mi dala nisto poveke od ona sto sum go zarabotila.

Iskreno zhalam shto ste ostanale bez rabota ama temata e takva,toa se odnesuva i za drugite partii,nema izvinuvanje za nikogo,MME koj prv pochna pa prvoto doaganje na vlast VMRO DPMNE go iskoristi za osveta,dali taa osveta BC sam ja predizvika neka odluchat site :jaj: forumdzii...

[acko]®;1651956 напиша:
da be ubavo vikas. nema da se karame. branko ke go prodade i imeto i sve i ke uzivame!

Е не ќе се правиме со сила античари и ќе го потиснуваме Словенството... :tapp:

Тебе не може никој ништо да те направи , ти си јак , исправен ,непокорен .......................моравски слуга:kesa:

...Први програм радио Београда...
еве еден примерок за она што Б'лгариве по форумов велат „с'рбско мекере“

Постираш глупости :tapp:, финтата е да влеземе во НАТО и ЕУ но не под услов да се откажеме од историја,име итн итн, но сепак треба да бидеме и малку попаметни и да попуштиме во некои работи (пример името на аеродромот) и уште нешто и да влеземе во НАТО, е тогаш ќе бидеме рамноправни со грците и ќе можеме што ќе посакаме да бараме, почнувајќи од геноцидот па се до солунскиот аеродром.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom