Дали враќањето на Бранко Црвенковски во СДСМ е пораз за таа партија?

• Креатор на темата Креатор на темата Zeng
  • Време на започнување Време на започнување

Дали враќањето на Бранко во сдсм е пораз за таа партија?

• Вкупно гласачи
    98
  • Гласањето е завршено на .
:pos2:Ova VMRO-BUGAROMNE ti go sporeduvas so ona staroto VMRO?????.....Samo prviot del od imeto e isto so toa vmro, inaku denesnovo e zbir na lopovi, invalidosi(Grujo,Gordana itn...) i Bugaromani! Toa ime ne go zasluzuva ova "semejstvo"!!!!
Леле... Добро бе 4овек колку години е СДСМ?? Одговори ми?? Кој е тука бугарин?? Зошто со сила се правиш слеп?? Никола е бугарин?? Тука беше бугарин ЉУБЧО!!!! Тоа значи дека ВМРО е бугарска партија?? Дај не биди смешен... Се разбира да вистината БОЛИ... Каде е сега Љубчо?? Во ВМРО-ДПМНЕ?? Па ако немаш учено историја ако не беше ВМРО уште ке бевме што се вика под Турција... Треба да се гордеене што имаме една партија стара повеќе од 100 години... И твојте поромци да не биле за СДСМ??? Па сите се бореле за Самостојна и Суверена Македонија... ТИ да те запрашам дали значи дека сите што сме симпатизери на ВМРО или Млади Сили На ВМРО сме Бугари?? Ако е така ти си Србин?? Така??:helou:

So samiot pochetok na BC vo SDSM pochna golemata propast a ako se vrati toa ke bide najloshoto neshto shto mozhe da i se sluchi na nashata mila,napatena,suverena,nezavisna i seushte nepriznaena Makedonija!
poobjektivno kazano od hari kostov nema :) coekot si bes epremier i javno kaza pred cela javnost.JAS SO KRIMINALCI NEMOZAM DA VODAM VLADA:toe:EJJJJ HARI KOSTOV TOA GO KAZUVA PA STO OSTANALO ZA DRUGI.:(

poobjektivno kazano od hari kostov nema :) coekot si bes epremier i javno kaza pred cela javnost.JAS SO KRIMINALCI NEMOZAM DA VODAM VLADA:toe:EJJJJ HARI KOSTOV TOA GO KAZUVA PA STO OSTANALO ZA DRUGI.:(

Цитирај правилно сеа.
Значи кажа:

Јас со криминалци и ѓубриња комунистички...маму им тииит, не можам да водам Влада.

И после брат му на оној му ја скрши кичмата. :pos:

Дајте бе момци не тресете глупости, па лицето Б.Ц-државникот повеке години е во политиката и како таков има големо искуство, рака на срце има направено многу глупости ама човекот си има алиби за тоа, секогаш кога ке направе глупост или некој предавнички потег тогаш сигурно бил пијан или бил дрогиран а не оти сакал да направе такво нешто :pos2:

Дајте бе момци не тресете глупости, па лицето Б.Ц-државникот повеке години е во политиката и како таков има големо искуство, рака на срце има направено многу глупости ама човекот си има алиби за тоа, секогаш кога ке направе глупост или некој предавнички потег тогаш сигурно бил пијан или бил дрогиран а не оти сакал да направе такво нешто :pos2:
Добро е брат, сега ги попари Комуњариве... Бране му го напрај и Наркоман И Хрони4ар Алкохоли4ар...Ха Ха... Значи се гледа каде е криминалот, каде се врти дрогата... Значи ВМРО е чиста партија... И партија на државата... А СДСМ е патија на богаташите... Тоа да сме на чисто...

Ne gi sporeduvajte denesnata so onaa starata VMRO-DPMNE-Ljubco ja unisti starat i sozdade nova, valkana VMRO, za zal! I, apsolutno ne mislam deka vie simpatizerite site ste Bugaromani, a rakovodstvoto na VMRO-DA-SITE DO EDEN!!!!! Vas samo uspea da ve izlaze grujo, zasto ste naivni, ama ke se popravite koga ke svatite sto znaci izolacija! A Grujo e eden Pator glupav kako **r, i vrska nema od zivotot!

Ne gi sporeduvajte denesnata so onaa starata VMRO-DPMNE-Ljubco ja unisti starat i sozdade nova, valkana VMRO, za zal! I, apsolutno ne mislam deka vie simpatizerite site ste Bugaromani, a rakovodstvoto na VMRO-DA-SITE DO EDEN!!!!! Vas samo uspea da ve izlaze grujo, zasto ste naivni, ama ke se popravite koga ke svatite sto znaci izolacija! A Grujo e eden Pator glupav kako **r, i vrska nema od zivotot!
како бе лаже пола милион луѓе. само мочани 200 000 неможе да излаже. да не е проблемот кај вас? во право си љубчо создаде нова прљава ВМРО ама не ДПМНЕ. таа се вика вмро НАРОДНА која по некоја случајност е во коалиција со сдсм. а затоа што "ским си такав си" важи кај нас па тоа значи дека сдсм се прљави што не е ништо ново затоа што знаеме кој ја пустошеше државава шоследниве 16 год. па тоа е сегашната ОПОЗИЦИЈА вмро-нп со љубчо а сдсм со бранко. тука се и ЛДП ама тие се посебна прича!

Бранко Црвенковски:
-не извади бугарско државјанство.
-не почна војна.
Бранко Црвенковски ја запре војната и идејата за поделба/федерализација на Македонија.
Со неговото неофицијално водење на СДСМ ние станавме кандидати за ЕУ и ги почнавме реформите.
Не е баш фер така едноумно да се плука по човекот.Груевски е недокажан политичар.Обичен пубертетлија.Бранко заедно со Штерјо,Џанго,Гошев,Хари ја градат оваа наша државичка.Не ја гради Никола или Славевски.
Можам да ве замислам после 10 години како плукате и по Груевски.
Моменталните инспирации и впечатоци оставете ги настрана.

Бранко Црвенковски:
-не извади бугарско државјанство.
-не почна војна.
Бранко Црвенковски ја запре војната и идејата за поделба/федерализација на Македонија.
Со неговото неофицијално водење на СДСМ ние станавме кандидати за ЕУ и ги почнавме реформите.
Не е баш фер така едноумно да се плука по човекот.Груевски е недокажан политичар.Обичен пубертетлија.Бранко заедно со Штерјо,Џанго,Гошев,Хари ја градат оваа наша државичка.Не ја гради Никола или Славевски.
Можам да ве замислам после 10 години како плукате и по Груевски.
Моменталните инспирации и впечатоци оставете ги настрана.
1. ја запре? мислиш на рамковен договор? ЛОШО НАПРАВЕНО!
2. станавме кандидати за кандидати. многу добро само бар знамето да не го шитнеше.
3. штерјо еден од најголемите олигарси и шверцери во македонија И Џанго човекот што сега ги брани тие што пред некоја година требал да ги брка како министер во МВР. многу добри луѓе.
ах тој бранко пијаницата да беше сега на власт ке ја опраеше државата. упс да ја опраи од тоа што засра?

Жак Ширак,еден легедарен французин, тежи милијарди.
Фамилијата на Черчил ја поседува БиПи.
Клинтон?
Хелмут Кол?
Некој Италијан можеби?
Државата е сиромашна оти народот не го бива.Политичарите се исти во цел свет-прво крадат па после мудруваат.

Жак Ширак,еден легедарен французин, тежи милијарди.
Фамилијата на Черчил ја поседува БиПи.
Клинтон?
Хелмут Кол?
Некој Италијан можеби?
Државата е сиромашна оти народот не го бива.Политичарите се исти во цел свет-прво крадат па после мудруваат.

што ли тоа сакаш да кажеш?

Dodeka Branko Crvenkovski bese na celo na SDSM,partijata bese za pocit.Sakale ili ne treba da priznaeme deka ,covekot ima harizma i clenovite,pa i drgite mu veruvaa.Loso bese stio i toj im veruvase na lokalnite moknici,pa sega cudo e partijata da zastane na cvrsti noze.Sekade,pocnuvajki od semejstvoto,partijata i drzavata potrebni se cvrsti race i zdrav razum.
Mozebi toj so svojot avtoritet ke napravi nesto vo SDSM,za da go vrati stariot imidz.

Dodeka Branko Crvenkovski bese na celo na SDSM,partijata bese za pocit.Sakale ili ne treba da priznaeme deka ,covekot ima harizma i clenovite,pa i drgite mu veruvaa.Loso bese stio i toj im veruvase na lokalnite moknici,pa sega cudo e partijata da zastane na cvrsti noze.Sekade,pocnuvajki od semejstvoto,partijata i drzavata potrebni se cvrsti race i zdrav razum.
Mozebi toj so svojot avtoritet ke napravi nesto vo SDSM,za da go vrati stariot imidz.
Mislish deka e do harizmata ili e do neshto drugo?Koi se seushte chlenovi na SDSM?Site onie koi na vremeto dodeka beshe SFRJ i imaa nekoja pozicija se zachlenija vo SDSM za da gi uzhivaat i ponatamu istite prava,da grabat kolku shto mozhat...Site onie shto za vremeto na nashata demokratija se steknaa so golemi pari i sakat da si gi zadrzhat sega pravat se i seshto za SDSM da se vrati na vlast,zoshto nekoj ne gi prasha tie shto ostanale bez rabota od SDSM pa posle ke kazhuvate BC imal harizmaa,lesno e da manipulirash so prost narod,aj neka dojde da manipulira so mene koga ne sum glasal vekje 3 godini?Se shto sum zarabotil sum go zarabotil so moite 2 race a ne so veenje na znaminja i vikanje DA ZIVEE ovoj ili onoj.Mozhebi nekoj isprovocirav pa ima pravo na replika :baeh:

Jas vi kazav bre lugje, koga ke se vrati Branko na celo na SDSM, ke se kaete vie od VMRO-ke ve porazime! No se somnevam deka i togas ke go pocituvate likot i deloto na Hitler...pardon...Grujo!

Communicator,

:nesum:

Петиција за модераторите: да се одбанира самоубицата месија. Пооригинални му беа дискусиите.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom