Дали ви е криво?

• Креатор на темата Креатор на темата асфалт
  • Време на започнување Време на започнување
Нема што да ми е криво, баш напротив алал нека им е што успеале во животот. Секој со својата среќа. Си гледам само за мене:helou:
што ако не успеал тој(некоја Х личност,кој/а е глуп/а),туку неговиот пра пра пра дедо,дали и за тоа алал да му е,алал да му е што ги троши парите???

Eeee asfaltce....ubavinata ne e samo vo parite...Koga ke svatish da ziveesh so site ubavini i problemi vo zivotot, mnogu ke se zbogatis!:uvo:
Биди реална аман...

Имам добри услови за живот, имам што да јадам, што да пијам, место за спиење, можам да си дозволам да излегувам навечер, имам со кој... Не би можел нешто повеќе од тоа да побарам. Повеќе пари од колку што имам ниту сакам ниту ми се потребни. (Океј, сакам убава гаража и добра звучна изолација, но...:) ) Ни најмалку не ми е криво зашто некој има милиони а јас не.

Дека некој има милони криво ми е само кога немам е*ана кешарица за да искочам а ми се искача ми се оди негде да се исфурам до јаја а татко ми ми вика синко денес гледај телевизија :drk:

што ако не успеал тој(некоја Х личност,кој/а е глуп/а),туку неговиот пра пра пра дедо,дали и за тоа алал да му е,алал да му е што ги троши парите???
Зашто да не му е? Супер за него што друг ги спечалил а тој ги троши. Немора да се мучи :)
А што ти демек да ти оставил пра дедо ти милиони ќе ги чуваш и ќе викаш ех дедо кај ме најде мене, нејќам јас пари?

ја знајте приказната за тој шо станал милионер... не ја знам баш точно ама од прилика, колку за илустрација..
му праеле интервју на некој милионер и го прашуваат како станал толку богат...
и тој им вика, епа купив 1 молив, суров, го изострив и го продадов поскапо изострен... потоа купив 2 сурови, ги изострив па имав пари за 4 и по неколку недели добил писмо дека починала тетка му во америка и му оставила милион во наследство...:))

пара на пара иде

Има луѓе што немаат покрив над глава, луѓе што умираат од глад, луѓе кои не знаат зошто постојат, живеат само за да не изгубат од предизвикот наречен опстанок, а ти се жалиш и прашуваш дали ни е криво? Барем имаш пари за да си платиш интернет :) Не ми е криво никогаш за милионите на Бил Гејтс или Трамп и сличните како нив, секогаш барам задоволство во она што го имам пред мене...Ако некогаш постигнам повеќе, тоа ќе го направам јас со моите способности..Никогаш нека не ти биде криво ако имаш помалку кеш од некој друг.

i mene sea mi e krivo ama toa e toa

леле во овај момент ми е ептен ептен криво. Незнам зошто вака ми дојде...аман. Се мразам поради ваквите глупи менувања на ставови заради мојата бујна (ама многу бујна) фантазија!!

Абе луѓе џабе се карате.. не е се во парите.. мора да се има нешто и во недвижности...................:pos: :pos: :pos: :pos: мала шала

има мн ненормално богати луѓе во нашава мала „сиромашна“ Македонија... ич не ми е криво за тие луѓе.. биле паметни си напраиле парички.. е сеа секој со својата среќа во животот.. и треба да си ги пружиме нозете колку ни е долга чергата и се ќе биде како што треба :)

Не... Задоволна сум од мојот скромен живот, другите нека шибаат напред за пари... Јас немам зашто...

Е вака, баш ме боли мене за сите кретени и имбецили што имаат, и што немаат а сакаат да имаат па глумат нешто.. седи жан..

Уживам во тоа што го имам, дури е и премногу!

Сеа неам за кола да си купам, ама за жената фустан, за леб, за млеко.. има не се жалам.

И баш ми е прекрасно! :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom