Целиов проблем е ради тие lounge барови. Се знаеше порано у кафана јадеш, у кафич пиеш. Еее какви ги има сеа по кафани чаеви порачуваат.НЕ логички е да прашуват уште на влегување за што сум.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Целиов проблем е ради тие lounge барови. Се знаеше порано у кафана јадеш, у кафич пиеш. Еее какви ги има сеа по кафани чаеви порачуваат.НЕ логички е да прашуват уште на влегување за што сум.
тркало едно!
Дали некој ги части со бакшиш и аптекарките што сакаат да се напијат ?![]()
Jas znam. Toa ti e klasicno dva kura krka, za pola ne kandisuvaЈас работам конобар, сакам да ми оставаат бакшиш, а кога ќе седнам јас да сум гостин многу ретко оставам.... Не знам зошто ама ете))
Бакшиш се остава ако услугата и самиот келнер бил добар и услужлив.
Гостинот е во право, ама само на хартија...Нема оправдување има извинување некој ке го прифати некој не и крај се знае дека гостинот е во право тука нема дискусија инаку има и странци шо неоставаат бакшиш каква сакаш дај им послуга а ке имат сметка рецимо 3-4 илјади и нишо неоставаат има некој кафе ке пие 50 ке ти остави 50 сее релативно едни немаа отидоа да разменат евра и се вратија после саат време само да ме почастат пошто платија со картица пред тоа сее до луѓето и нивните навики