Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
Не постои човек што ниту еднаш не заплакал поради својата љубов...Имам плачено иако било само заблуда,ниту раскинување ниту ништо..само едно обично женско преувеличување за кое не се каам зошто љубовта мора да знае и за смеење и за солзи за да биде права:pipi:
Знаев дека не постојам:(

Плачев но заради неа зашто го изгуби најјакиот ебач у нејзиниот живот.

Да, имам плачено повеќе пати. Заради неправда и неверување од страна на девојка ми, а јас не ја лажев.:uvo:

Зарем постои некој што не пуштил солза во името на љубовта? Тешко. Тој не сакал...

ни сум плачел, ни пак планирам. зошто да плачам по неа не е само таа на светов, може ќе најдам 100 пати поубава и подобра од неа. таа нека плаче

Не да сум плачела, мислав дека сум пресушила веќе, ама сум се излажала(сум имала уште солзи ) :pipi:

Да, дури и јас кога сум згрешила, тогаш дури и потешко ми било.

Да, сум се згазила од плачење. И тоа кога ќе ми текне за кого тоа све јас сум плачела ми се иде пак да плачам. Ама тоа е. И никогаш нема да ми е криво за ниедна солза, зошто знам дека барем сум била искрена спрема себе и моите емоции. Не дека плачењето има врска, ама пак да си кажам. Не се каам за НИЕДНА солза.

Ne sum placel, no cuvstvoto sto go doziveav e nesporedlivo najlosoto nesto sto sum go... hm... doziveal. *ne mi odi so sostavuvanje recenici momentalno*

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom