Дали сте плачеле за вашата љубов?

Сте плачеле за вашата љубов?

• Да

Гласови: 384 73,6%
  • Не

Гласови: 138 26,4%

• Вкупно гласачи
    522
placev,placam i ke placam i ke se prasuvam zosto a na 50god sigurno ke se kaam zosto ne sum znaela da ziveam.

Мхм... Неколку (повеќе) пати. :kesa: Јбг, its the way I am. Последен пат во сабота, 2ри мај, затоа што ја повредив и се чувствував подолу од sh1t. :cry:

Da sum zaplakal zatoa sto vistinski ja sakam i toa se slucilo koga sme se karale :smir:

Za 5 zeni sum placel ama ja koa sakam sakam mnogu so da praam , sea ne se sekavam ni kako izgledaat poveketo od niv cudno

Мислам дека скоро секој имал таков момент кога плачел за некого, или се бедирал. Тоа е еден дел од животот, кој секој ке го помине. :smir:

Неможеш да го кажеш плачење...т.е. да рикаш како вол да те слуша цело маало

туку ти е жал за некои работи и ти потекува некоја солза и неможеш да збориш ти вибрира гласот :vozbud:

сум плачела....многу пати и не се срамам..и сеа кога ќе ми текне на тоа-пак плачам...јбг таква сум:nesum:

Ајде бидете искрени, дали имате пролеано солзи за вашата љубов? Пример, кога сте раскинале, сте биле повредени од негова/нејзина страна, ви недостигал/а, сте се искарале...можеби неостварена љубов...за било која икс причина, дали имате пролеано макар и една единствена солзичка за некој(а) кој(а) тогаш/сега ви бил(а)/е се?
Поготово ме интересира што ке кажат претставниците од посилниот пол, дали тие некогаш заплакале за женско??
Даааааа... :kesa:
...кога сум се осетил повреден... и кога ми недостигал...
А за ова последново... Јас: НЕ :devil3:

daaaa i uste placam...koga ke me iznervira mnogu:nerv::nerv::nerv:

Не.Не дека сум немала проблеми и дека не ми било криво за многу работи.Далеку од тоа.Сум се нервирала многу,сум била и навредена и повредена но не сум плачела.Сум плачела јас за многу поглупави работи но ете за тоа не ми се случило да плачам.

па не сум плачел некогаш и за најтажни работи не пуштам ниту солза а не за една врска да плачам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom