Дали сте патувале со авион?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Јас неам патувано со авион. A сакам да патувам.:)

:nenene:ne sum letala....ama mnogu sakam da vidam kako e:icon_bigg

Да, преку аеро-клубот во Скопје, што се наоѓа спроти Јосип Броз Тито гимназијата. :)

Не сум патиувал ама би сакал некогаш да летам.

Не сум летал, а и знам дека еден ден ке летам ама и сакам да летам !:wink:

437464harbstok-maj-2008.JPG

Сум патувала и интересно беше додуша на почетокот ми беше страв ама после ништо ама нај фаца од се ми беше то шо татко ми пред да се качам ми велеше да го отворам прозорецот и да плукам :pos2: боооо скрос жими се.Иначе одев за Австралија така да прилично долго беше патувањето ама сепак не беше толку страшно да се седи 13 часа во авион:pipi: (и повеќе ќеда беа)интересно беше си играв игри и си слушав музика хех малечка бев тогаш имав 12 год.(сега демек голема сум):toe:

Сум летал со авион и многу ми беше закон стјуардесата, на неа се вадев хахах.Не ми беше страв воопшто.

Сум летал повеќе пати и супер беше. Само еднаш ме фати сереш пред да слетам и од тоа после мака ми падна :pos: :pos:

сум летала и тоа два пати до Америка и кај не сакам авиони и се плашам премногу уште менував по три авиони....не знам зошто али премногу стрес доживувам и после неколку дена на себе не можам да си дојдам и ич не би летала со авион доколку не ми е задолжително т.е ако немам друга опција

само еднаш .. како емрион .. мајка ми тогаш летала за Словенија .. иначе не сум летал до сега ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom