Дали сте патувале со авион?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Неколку пати СК - Дизелдорф...
Топ...немам зборови...
Интересно е....но првиот пат ми дојде да повратам од миризбата на она возилото со скалите....у СК
Леелелелле....
Бјак....

добра тема:)... Епа вака имам летано 8 пати до сега, последен пат пред 2 години. Нејсе, не сум битен јас во случајов...:)

...Имам другар кој не сака да чуе А од авион, едноставно со самото спомнување и отварање на таа тема чоекот го фаќа страв. И пробувам да го убедам, па како утре задутре ќе патуваш ако имаш бизнис, ај викам низ Европа со кола можеш секаде да стигнеш. Шо праиме му викам со Америка, Австралија... нема да одам ми вика по никоја цена, ако треба милиони да ми зависат!

Ауууу викам чувај боже, нема шанси чоеков да го предомислиш...

Но се до вчера:) , се договараме 4ца другари да одиме во Бодрум на одмор, арно ама аранжманот е со чартер лет. И сега другаров вика одете вие, јас нема да дојдам зашто со автобус е многу пат и малтретирање а со авион нема шанси, и така ние го убедуваме, му збориме... не бре брате, арно ама татко му одигра клучна улога, му кажа дека едноставно мора да го преброди тој страв, и уште многу други прикаски и факти му кажуваше, ние од страна демек спонтано си збориме колку добро ќе си поминеме, ова-она, и ете го вечерта у дискотека и вика: МОМЦИ ОДЛУЧИВ, ЌЕ ЛЕТАМ СО ВАС!!! Ајде викам ќелнер одма носи алкохол:pos:

... И така, многу интересна приказна, посебно да се биде дел од тоа,:), сега останува да дојде терминот и да видиме дали стварно ќе се качи.:)

4 пати до сеа и завчера ми беше 5ти пат СК - БОДРУМ

Utre se vrakam u Sr so avion :helou:

imam, i sabota idam pak skopje. ne mi bese toklu interesno vo avion ( poso bese temnica ) , kolku so mi bese interesno skopje na aerodromot duri cekavme vo cekalnata ko snema struja....ludnica ee :vozbud::vozbud::vozbud:

Немам патувано ама здравје че биди некогаш!

Абе во авион неам патувано, а за летање, имам летано!:baeh:

Иам патувано и е многу јако

mn e jako so avion 2 pati imam patuvano

Досега немам патувано со авион, чисто ради прилично високата цена шо ја држи авијацијата над железницата. Ама сум патувал долги релации со кола/автобус/воз и досега најинтересни авантури сум доживеал со воз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom