Macedonian
...
- Член од
- 2 април 2006
- Мислења
- 2.842
- Поени од реакции
- 31
Крајно нефотогеничен. toae:
На слика ептен ретко да испаднам ко што треба. toae:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Macedonian напиша:Крајно нефотогеничен. toae:

Епа кажи-речи секој излегува поубаво на тие случајно сликаните...B u S a V напиша:Abe kolku samo ne sum fotogenicen toa cudo e!!
Poubavo ispagam na sliki na koj ne sum namesten t.e. onaka slucajni sliki!!
^Cutie^ напиша:Ппфффффффффф как да не!!Не мора да значи тава баш за секоја!!!Н пример некој е ист и на слика и у живо..Така да...добро е д аси фотогеничен :smir::smir::smir:
i obozavam da se slikam...

кога се сликам со некој секогаш гледам во апаратот или ако не се "глупираме"
))))
Сестра ми постојано ми викаше,ех јас да бев ко тебе фотогенична,ама си растев и се повеќе и повеќе ко да го замразував апаратот,не дека не испаѓав сеуште добро,туку ми се смачи од слики,и одкога го замразив апаратот и ретко се сликав,потоа ко да бев се урочил и почнав на секоја слика што ќе ја видам да сакам да се исечам од сликата или ако сум само јас да ја фрлам во ѓубре. И сега додека сите зборете како најобично излегувате убави на случајните слики,јас ако не сум наместен на сликата подобро и да не ја видам како излегла,додека на овие што се местени слики може да се каже едно 25-30 проценти сум добро излезен,а на случајните најмногу 5% не сакам да ги бришам(што не значи дека сум добро излезен,само не сум чудовиште
) И ете така,да направам аритметичка средина,ќе кажам дека не сум фотогеничен и поудобно ми е да ме видат у живо место на мсн да ми барат да ставам моја слика ко аватар