Дали сте фотогенични?

Крајно нефотогеничен. toae:

На слика ептен ретко да испаднам ко што треба. toae:

Macedonian напиша:
Крајно нефотогеничен. toae:

На слика ептен ретко да испаднам ко што треба. toae:

Абе не ги лажи, лепотан.. Супер искача на слики. :helou:

Јас..нема тука промашај.. најубав :pipi:

:pos: :pos: :pos:

Abe kolku samo ne sum fotogenicen toa cudo e!!
Poubavo ispagam na sliki na koj ne sum namesten t.e. onaka slucajni sliki!!

B u S a V напиша:
Abe kolku samo ne sum fotogenicen toa cudo e!!
Poubavo ispagam na sliki na koj ne sum namesten t.e. onaka slucajni sliki!!
Епа кажи-речи секој излегува поубаво на тие случајно сликаните...

Избегавам ,не сакам да ме сликаат,дали на 2 од 10 слики личам на нешто,мислам видете го аватарот:devil:.

^Cutie^ напиша:
Ппфффффффффф как да не!!Не мора да значи тава баш за секоја!!!Н пример некој е ист и на слика и у живо..Така да... :):) добро е д аси фотогеничен :smir::smir::smir:

Abe ne e bas za sekoj ali za povekjeto

леле не сум...ќе ми речат ај да те сликам,ќе се наместам и упс ЛОШОООО....а на случајни фотки,чат-пат

ooo da..i toa epten..me saka aparatot :) i obozavam da se slikam...

p.s. ne sum narcis :) :pipi:

ne sum bas fotogenicna,zatoa mnogu mrzam koga ke se mestam za nekoja slika i ne iskacam dobro.A na slucajni sliki bas dobro izleguvam.:toe:

ми викаат дека сум али мене не ми изгледа многу ткака...кога како...
сакам да се сликам а обично тоа го правам кога ми е досадно...
насмеана...па не секогаш може некои и имаат приметено :) кога се сликам со некој секогаш гледам во апаратот или ако не се "глупираме" :)))))
некогаш па не сум расположена за сликање и одбегнувам да се сликам те. бегам од апаратот

Фотогеничноста е нешто кое постојано е менливо кај некои луѓе ко мене. У дамнешни времиња си живееше слаткото дете михаил кое на секоја слика беше цакано :pos: Сестра ми постојано ми викаше,ех јас да бев ко тебе фотогенична,ама си растев и се повеќе и повеќе ко да го замразував апаратот,не дека не испаѓав сеуште добро,туку ми се смачи од слики,и одкога го замразив апаратот и ретко се сликав,потоа ко да бев се урочил и почнав на секоја слика што ќе ја видам да сакам да се исечам од сликата или ако сум само јас да ја фрлам во ѓубре. И сега додека сите зборете како најобично излегувате убави на случајните слики,јас ако не сум наместен на сликата подобро и да не ја видам како излегла,додека на овие што се местени слики може да се каже едно 25-30 проценти сум добро излезен,а на случајните најмногу 5% не сакам да ги бришам(што не значи дека сум добро излезен,само не сум чудовиште :pos:) И ете така,да направам аритметичка средина,ќе кажам дека не сум фотогеничен и поудобно ми е да ме видат у живо место на мсн да ми барат да ставам моја слика ко аватар :)

Според мене мислам дека не сум баш фотогенична хехе а и не сакам баш многу многу да се сликам. Добро во некои моменти си застанувам и си се сликам сама, ама не сакам да ме сликаат. А кога се сликам гледам во апарат :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom