Дали сте фотогенични?

јаооо,ич не сум.
Кога ке дојде време за сликање или да покажам некому слика ми се плаче дури.
Има само една слика на која се аресам

Па ми рекоа дека сум фотосликична:pos::pos::pos:
Најверојатно сум кога сите ми кажуваат така. За да не испадне дека сум нарцисоидна оставам да одлучат сами сите.

Да, ама само кога се смеам, во спротивно, изгледам како морлок:)Смејте се!:)

Не сум фотогенична, но имам и јас некои добри слики. Кога се местам за некоја слика долго, на крај сум ужас, некако многу вештачки. А така на некои каде ме сликале случајно е мн подобро, но сепак не сум баш фотогенична :toe:

Обожавам да позирам , но од кога ќе го видам резултатот се разочарувам, иако повеќето ми викат дека сум добро излезена :)

SO ZNAM SITE VELAT DEKA SUM MNOgu fotogenicna a inaku mnogu sakam da se slikam i .pa sea........

Haha , "mnogu" sum fotogenicna , so da ti zboram. Abe kako moze na sekoja slika ili ko debil sum , ili faca iam nekoja napraveno , ili mizam ili nesto dr. ..Inaku koaj se slikuvam , najcesto ozbilna sum,taka na slika izgledam poprirodno,opusteno , a koga se smeam izgledam mn. ukoceno...:raz:

Ic ne sum fotogenicna i ne sakam da se slikam ko ke dojdi za nesto da treba da se slikam abe dusman mi e i od koga ke se slikam ke skapam od kukanje

Ne samo sto ne mi izleguvaat dobro slikite nego i pogaden me pravat za 50%..a ustvari moze i ne sum tolku ubav pa slikite kazuvaat realno:vozbud:

Мислам дека не сум фотогеничен, но имам некој слики кај што сум излегол добро...

Воопшто не сум фотогенична, ама една моја многу драга личност ми рече дека фотогеничноста е всушност момент, колку и да се местиме некогаш не излегуваме убави, односно онака како што сакаме да изгледаме затоа и најубави слики се најчесто оние „случајните“, т.е. ненаместените.

jas koga se slikam apratot puka pa sega vie otcenitea mojata fotogenicnost

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom