Divider
Seraphim
Другарството е другарство и без и со секс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
BusHav напиша:За некои девојки што ми значат нешто во животов не би ризикувал да го расипам другарството
Batistuta напиша:Во право си Бушави, ама ако ептен ти се допаѓа, те привлекува, не можеш да не ризикуваш. Ако ти се свиѓа само онака можеш да прејдеш преку тоа.
Јас имам другарки со кои се дружам долго ама не чувтсвувам ништо повеќе од другарство кон нив.
dav напиша:aко нешто чуствувачм кон некоја другарка ке си чекам тоа приателство да стане силно а потоа нема што да се загуби
Да да потполно се согласувам ако ти значи премногу е богами ке мислиш дур не смислиш што да браиш и нема да ризикуваш :nenene:BusHav напиша:Епа значи прво треба да осетиш дали е возможно ако толку ти се свиѓа,па да знаеш дали можеш да прејдеш преку тоа или не.Сепак мислам дека ако СТВАРНО ти значи девојката ќе се исконтролираш,ќе седнеш,ќе размислуш убаво!!!
dav напиша:aко нешто чуствувачм кон некоја другарка ке си чекам тоа приателство да стане силно а потоа нема што да се загуби
Ајде и ја да те цитирамdav напиша:aко нешто чуствувачм кон некоја другарка ке си чекам тоа приателство да стане силно а потоа нема што да се загуби
Mandatno se rasipuva drugarstvoto. Nema poenta vo glumenje ludilo.FortunE напиша:Што ако сте во ситуација да имате другар/ка кон кој/а почнувате да имате чувства?
Moe e da si probam, nejzino da prifati ili da odbie.Но, ете, несигурни сте што чувствува тој/таа за вас.
Ne gleam nikakov rizik vo sluchajot, a drugarstvoto vekje ne postoi so samata pojava na simpatija od bilo koja strana.Дали би ризикувале да си ги кажете чувствата и со тоа да постои опасност да си го расипете другарството?
Da.Дали сте биле во ситуација да морате да бирате меѓу љубов и другарство?
Da i sme dobile neshto povekje ili ne sme izgubile nishto.И дали поради некои искажани чувства сте изгубиле убаво другарство (кое не знам дали може да се нарече така штом веќе барем кај едниот се појавиле чувства)?