Дали сте (би) ризикувале?

• Креатор на темата Креатор на темата Fortune
  • Време на започнување Време на започнување
Енаш го направив тој ризик, не бидна ништо ама беше пред повеќе од 6 години и сега кога се гледаме(многу поретко) и двајцата знаеме што и како се случи ама го потиснуваме тоа. О друга страна пак, добра другарка отиде на ризик со исто добар другар и успеа. Хепили се во врска веќе година и пол, но што ќе се случи од кога ќе раскинат(ако раскинат) не знам :)

сум ризикувал и би ризикувал пак... цел живот ми е ризик јебига...

Imaf epten ustfari imam epten dobro drugarche, ko befme pomali se zasakafme mnogu i mislefme da probame da imame vrska. Po edno muvanje mu rekov "Ne fala", povazno mie da mi ostane toj drugar odkolku da go imam za dechko nekoe vreme pa da se skarame i posle da ne ni odi ni drugarstvo. Toj me svati i posle toa imashe premnogu razbiranje megju nas, mozi toj imashe drugi zenski pa ja drugi dechkovci, sepak imafme nekoj chustva eden kon drug ama so vreme i tie otidoja i denes sme epten dobri drugari i zborame za se. Srekna sum deneska deka ne rizikuvavme nashe drugarstvo za da odime nekoe vreme samo. Ama da bef postara kao primer sega, mozi bi rizikuvala posho sega vekje pominale "malite godini". :) Taka da, ako ne ste sigurni deka ke vi uspee vrskata, i deka ke traj, nemoj da rizikuvate.

Не, но сум имал ситуација каде што најверна другарка ми приијдела така, но сепак јас ја одбив. Но се обидев да останам со неа во најголем контакт и дружење какво што беше пред да се случи тој БУМ. Искрено очекував еден ден да и излези тоа нешто од неа бидејќи се познава многу тоа кога другар/ка сака повеќе од другарство а до тогаш сте биле "брат и сестра"(и обратно). Сепак јас направив се псолем тоа да биди како што било и едноставно да заборавам што се десило. Но ете незнам зошто, ситуацијата излезе дека јас сум со најголем ранк во сите гнасни,непристојни работи, па затоа заврши тоа другарство со едно здраво низ градов (нормално од моја страна).
А исто така сум имал и ситуација прва и последна која ќе ја памтам засекогаш, бидејќи неможам да заборавам нешто што е до мене на повеќе од другарски начин.Сакав да кажамм дека сум во врска едно 9 месеци со другарка што имав добро другарство уште пред цели 5-6 години. НО најсериозно во тоа наше другарство не се познаваше дека ќе се премини во вакви нешто макар и што бевме скарани 1 година како другари, ние пак продолживме и прерасна во нешто друго. Никогаш не очекував дека таа ќе биди тоа што го барав цел живот, она засекогаш (знаете секој си има своја замисла, и кога ќе се оствари таа замисла веќе знаете дека нема да се уништи, но тоа е друга приказна).Така да според тоа и некои други примери кои ги имам низ моите другари/ки и нивните пријателства закчучив дека тука лежи подобра врска,бидејќи веќе си ги знаете маните ги знаете сите работи и така натаму :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom