Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Јас не се успивам никогаш. Или станувам на време или ич не ни тргнувам. Еве утрово требаше да станам во 6.30 за на факс, ама јас тогаш легнав и станав во 1.30 :wink:

Секогаш ме будат наутро пред да одат на работа. Така што, ја немам таа привилегија. Во последно време не спијам многу, заради што се чувствувам исцрпена на моменти.

Ретко скоро никогаш.Веќе се навикнав и за секој случај тука ми е аларм от.:)
:salut:

Ако негде знам дека морам да стигнам, не се успивам скоро никогаш. Дури и да не ми заѕвони алармот, имам некој “внатрешен саат“ и се будам тогаш кога треба да се разбудам.
А ако сум решила да станам порано и да учам или да излезам негде на кафе, обавезно се успивам. Еве денес се успав за на фалкутет и не отидов, а баш ми се идеше :(

Многу ретко ми случува, и да не го слушнам алармот, некако нешто од внатре ме тера да станам.

Нормална појава кај мене е тоа скоро секојдневно:)

Ретко се успивам доколку си легнам порано...
Ако легнам покасно обавезно се успивам:vozbud:ништо не ме буди

По 3 аларми не ме будат, или ќе ме разбудат ама веќе следната минута пак сум заспан...

Кога сме прва смена на училиште редовно си каснам, од кога знам за себе. Среќа што класната ми ги оправдува изостаноците :back:

еднаш или двапати ми се има случено. Инаку не се успивам и секогаш станувам 1 или 2 минути пред алармот. Чудно :toe::pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom