Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Секогаш си кажувам уште 5 минути, а после тие 5 минути стануваат пола саат. Некој лек заа станување без мака дали имате???

Па во последно време не .... :D

Не.

Во средно знаев да се успијам ама намерно и еднаш се успав за на факултет од што имав температура и не појдов тој ден од што неможам да си дозволам да упаднам на сред предавање затоа што сум се успала.А инаку никогаш не се успивам,колку и да имам касно легнато секогаш и секаде на време стигнувам.
Едноставно тоа е дел од одговорноста и неможам да си дозволам да се успијам за факултет или работа.

~*~

Да, кога имам релаксирани обврски, не, кога имам сериозни.

Ах, порано бев многу поодоговорен на оваа тема и многу ретко ми се случуваше да се успијам, но во последно време минимум 3 пати будење ми се случува секој ден.

Секогаш си кажувам уште 5 минути, а после тие 5 минути стануваат пола саат. Некој лек заа станување без мака дали имате???
Jас се будам со неколку аларми наместени на 1 минутна разлика. Стај си аларм гласен и со звук на свирење на труба. Јас салта праам станувајќи кога ќе ми заѕвони.:smir:

Во последно време , постојано касно станувам (се успивам) и после морам за мнооогу кратко време да се спремам и шпринт на работа :vozbud:
А на работа стигам `на време` нели , со мало закаснување . Само , ко што рече Леди Сатори , зависи од обрските !

Се успивам и тоа многу. Не знам од кога не се случило последователно неколку дена да станувам рано за да одам некаде. Како што не се задолжителни предавањава на факултет, цела недела ми е разнолика: еднаш станувам во 14:00 па утредента сум станат од 06:30 за на факултет и после цел ден го преспивам за утредента пак да станам во 14:00... За никаде!

И затоа кога треба да станам за некаде порано, секогаш се успивам и доцнам, ќе почнат да ме бараат и на мобилен и на фиксен и уште фали да ми дојдат на врата :) И затоа најчесто во последен момент им откажувам во последен момент па се лутат :) Чекам да дојде лето оти само тогаш сум способен самоволно порано да станам :)

Никогаш не се успивам. Можеби е до алармот :D

Никогаш не се успивам, ме буди алармот и плус уште едно десетина повици на мобилен од мајка ми додека не станам на нозе.
Може само намерно да си продолжам уште некоја минута (читај саат).

тоа кај мене ретко се случува
нема шанси да се успијам :toe: :toe:

За успивање и доцнење ми нема рамен дури и мислам дека и на сопствениот погреб ќе задоцнам:tv:

нема шанси да се успиам на утро тогаш цврсто спијам :)) и тешко дека ќе ме скорни некој и не пробувам да станам :)) не планирам утрински работи, а тие што ќе ги испланирам попладне сигурно ќе закаснам оти не сум станал на време.

Прв пат ми се случи да се успијам за на факултет. И то за на колоквиум! И го пропуштив... И сега на испит. А се си имав научено и така пукнав од мака. Инаку не станвам по првото ѕвонење на алармот, секогаш го преместувам за 5 минути :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom