Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Не се успивам. Голема спанка сум, спијам многу, ама ако имам некоја обврска да станам рано за некаде, не се успивам, на време стигнувам!

Кога треба да се оди негде одам (успевам да се разбудам) ама ми се случува да се успијам т.е да се привикнам на алармот па така морам често да менувам песна за аларм и што е можно погрда за да морам да станам.

Не се успивам иако обожавам да спијам до касно наутро... меѓутоа обврските се обврски и мора да се исполнат :toe:

se uspivam i toa mn...najgolema mana mi e toa,koga sum prva smena u skolo sekogas kasnam na prvi cas:toe:

Па сега во 8мо одделение се имам 1 успиено ...

Никогаш!
Па дури и да заспијам пола саат пред да се разбудам.

Никогаш не сум се успивала, ама едно време си доцнев редовно. Не можам да станам од кревет, си викам: ај уште малку, ај уште малку, ама бетер така. :)
Инаку сега не се успивам и не доцнам, не дека не ми е тешко, ама некако го победувам сонот, станувам два саати порано и имам време за се и затоа не доцнам, инаку уште кога ќе станам мијам лице со ладна вода и одма се расонувам. :)

Обично станувам секогаш ама баш секогаш и по некое чудо никогаш не доцнам ама од ко ставив интернет дома и од ко седам до 2,3,4,5 или 6 сабајле... на поќе пати се успивам за на школо... наместо во 6 и пол...јас си станвам во 12...:kesa:
зш си станвам, го исклучвам, си легвам соси телефон...демек ќе полежам уш 5 минути...и 5 сати и после незнам шо се десило ко ќе станам:nesvest:
ама несмејт поќе вака:nenene:

Ne se uspivam ama zatoa alarmot go mestam pola saat porano i zvoni na sekoi pet minuti pred da stanam.

Не се успивам..штом алармот почне да пишти јас одма станувам пошто иам едно музиче баш како за на сабајле кое вади од такт:pos:

Премногу се успивам и тоа многу ме нервира,ама стварно неможам да се сменам

Hmm ne se uspivam zasto na mobilen kako alarm mi e staena Firestarter da me budi sekoj den. Ama zatoa kasnam redovno po nekoja minuta do pola saat :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom