Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
Уфф и тоа како. Ни топ не ме буди на сабајле...

*angelce* напиша:
ooo ne da se uspiovam abe 3 alarmi navivam za da se osvestam na sabajle...spanka sum :)...inace ako ne sum naspana celo utro zevam i oite mi pagjaat - treba da probam nekogas flasteri da gi zalepam(kako tom i jery na eden crtan ak vi teknuva) :pos2::pos2::pos2:

:shok::shok::shok::shok:

пробај зошто да не :pos2::pos2::pos2:

Не сум се успала никогаш. Без разлика на времето кога ќе заспијам сабајле се будам најдоцна до 8:30. Не ми претставува проблем да станам од спиење и веднаш да почнам со некоја работа, никогаш и не ми претставувало.

Често се успивам на сабајле многу мразам да станувам рано посебно кога требам да идам во школо...најгадно нешто...

Генерално, не.
Мобилниот ми е доволен за да се разбудам, ама се случува кога ми е ургентно покрај тој аларм да имам навиено уште 4 - 5 саати кои ѕвонат последнователно на 10 минути. (џаст ин кејс :pos:).
Штом ѕвнои телефонот (со мелодија која пре ми предизвикува тахикардија него ли што ме буди) се будам, и ако увидам дека нема теоретска шанса да отворам очи, го гасам и се прошетувам по собата да ги доизгасам останатите саати, па назад во кревет.
Обично пред битен настан си легнувам во пристојно време, и ретко се случува вака, ама едно 2 - 3 пати сепак ми се има случено.

Многу сакам да спијам и многу ми е тешко насабајле кога ке го слушнам тој аларм во седум саат...леле ми се лоши!!! Ама не се успивам речиси никогаш. Ако не станам ме гризе совест и одма станувам иако мноогу сакам да си останам гушната со перницата.

Jas sekogas se uspivam,koma sum...Ako treba da stanam vo 7 alarmot go navivam vo 5 i na sekoi 15 minuti zvoni.A koga sum na uciliste redovno kasnam na prv cas ili odam od vtor cas...Ama site profesori znaat sega deka kasnam nasabajle i ne me zapisuvaat na prv cas

мене дефинитивно ми требаат тие апчиња
се успивам секој ден,тешко се будам и ги мрзам сите саат време по будењето
респекат и :bravo: за тие шо се у моја близина тогаш :uvo:

леле ужасно ме нервира станување, немора да е рано голема флегма сум станал у последно време така да апчињава би ми биле повеќе од добредојдени

ova utro se uspav do 15:00 poradi dolgoto sedenje na msn do 6 sabajle so ...si znae:helou:

abe jas sea za vreme na raspustov spijam epten ali sto mi e gajle imam uste dva meseca

da...nogo cesto mi se slucuva tava

And I know when I die you`ll be on my mind and I`ll love you...ALWAYS...

хаха ... да се успивам нон стоп... и не само сабалје туку и поручек :)

Во последно време тешко се будам,незнам што се случува,дури не го ни слушам мобилниот кога ѕвони,а после тоа тешко станување ме фаќа некоја нервоза,зашеметеност,незнам што ми се случува!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom