Дали се успивате наутро?

• Креатор на темата Креатор на темата marija aleksova
  • Време на започнување Време на започнување
koga treba da odam nekade(vazno e),patuvanje ili sl. nikoga ne docnam, postojano na toa mislam ..... a za na uciliste kasnam i toa kako..... za izleguvanje sekogas jas sum posleden, se ceka nevestata

не најчесто никогаш секогаш станувам пред или токму на време

Па понекогаш се успивам ама ретко...повеќе станувам на време....

аууу да... и тоа многу во последно време :)

никогаш... имам био-часовник, никаде не доцнам (освен ако не сакам намерно) :) оваа година прв пат задоцнив на сколо два дена по ред (ненамерно)... се надевам и последен :)

За доцнење не доцнам, ама станувањето наутро ми е тешко. А, ако немам некоја обврска одсабајле спијам ,,до даље,,. денес на пример спиев до три поручек.Тоа ти е не скратен ,,ојден,, ден.

аууууууу и тоа како,ни алармот не го слушам,ми се спие и крај.Оваа година првите предавања ми беа лабораториски вежби три дена во неделата од осум и морав да станам на сила.Имам навика да станам од кај мене од кревет и да се тупнам во дневна...И да,доцнам,мноооогу

Никогаш не сум се успала.И во живот само 2 пати сум закаснила,не по моја вина.Еднаш на факултет,на предавање по француски,ептен беше измрзнато,автобусите едвај возеа и еднаш на работа,имаше грозна сообраќајка на патот,беше блокирано..

Nikogas ne sum se uspala vo zivotot, pa makar i dva casa da sum spiela samo

Uspivanjeto sabajle mi e redovna praksa... ne ne..
toa mi e hobi koe go praktikuvam sekojdnevno i koe ama bas ic ne mi smeta

Кога треба да се стане ќе станам па макар сум спиел и само пола час.Многу време можам да останам без сон (рекорд ми е 48+ часа).Ама после тоа откако ќе заспијам и ќе отспијам 10 часа пак сум уморен.:turn:

A zoshto voopshto prashuvate? Ako ne se uspijam barem 5 minuti baksuz mi e denot!

оооооооооо.и те како се успивам од сабајле,никад не сум можел да станам рано ептен=(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom