Емовците ме нервираат зашто дигаат голема џева околу тоа колку им е на нив лошо во животот, незнам...неможеле да живеат веќе..такви глупости.
Па не им е само на нив лошо, има многу други кои имаат огромни проблеми, па не се жалат на сите, и не се фалат со тоа, озодгора. Се поврзуваат со таквата музика зошто единствено таквата музика го искажува нивниот „бес“ на тоа колку се лути на сите и „колку не го поднесуваат светов“. Да, од една страна јасно ми е тоа дека стварно светов и луѓето во него не чинат, ама ти да се самоубиваш заради такво нешто...ммм...НЕ!
Што е? Ти фали нешто во главата?? Некој дел кој треба да ти каже дека сите останати го живеат истиот живот што го живееш ти, сите останати живеат во истиот свет во кој живееш и ти, па не сечат вени и не прават обиди за самоубиство?
Една другарка пред некој ден ми се пофали дека си ги исекла вените и дојде со завои околу зглобовите во школо. И раскажува и се смее типката. Тоа е жив пример за какви се емовците кај нас. И мислам дека и секаде се такви.
Тоа се разгалени дечишта кои се чувани во стаклено ѕвоно, нивните им дозволуваат да прават што сакаат, немаат никаква контрола од дома, имаат колку сакаат пари, па толку им е досадно што немаат што да прават, па ајде да сечеме вени! Лудаци!
Баш како што рекоа некои погоре...
Тоа да беше мое...каков ќотек ќе изедеше...охохоо.... ахаххаха
Удри емо, шутни емо, уништи ги! како што викаат No control

ПоооздраФ
едит: а за облакањето воопшто не се противам, нека се облакаат како сакаат, нека ставаат колку сакаат пирсови, нека им отекуваат јазици, усни, веѓи,не ме интересира воопшто.за тоа немам ништо против.