Дали пијанството го оправдува неверството?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пијанството го оправдува неверството?

• Да

Гласови: 69 17,4%
  • Не

Гласови: 328 82,6%

• Вкупно гласачи
    397
Абе вака секој ќе каже НЕ, ама у ситуација да имате човек кој мноогу добро знае да се лигави и да создава простувачка разнежнета атмосфера, потешко ќе биде тоа НЕ, ќе изглеа ко да е стварно така? Е тука треба да се сече.

Дефинитивно НЕ

Дали е папата муслиман?

Ќе те бришев, но во последен момент ја приметив длабоката филозофија во твојот пост.

Инаку во секој случај девојката е крива, во било која констелација на односи.
На пример ако таа се начукала и направила нешто со некој друг, значи е виновна што не се контролирала. Не и личи на девојка да забегува по овој начин.

Ако машкото направи нешто вакво, значи дека девојката не била доволно внимателна со него и морал да се утеши на друго место. Него му личи да се начука, машко е.

неверство си е неверство без разлика на секакви околности...
така што никако не би простила, доколку тој со кого сум во моментот ме сака и почитува искрено, сам никогаш не треба да си дозволи да ме изневери, повторно ќе кажам без разлика дали бил пијан или тезен :toe:

Не. Пијанството ништо не оправдува ...

Ако врската дојде до момент кога е потребно оправдување за неверство, секое ќе помине, така да... Јас мислам дека проблемот на секоја врска, или коренот на проблемот е недостиг на комуникација, ако сите бевме искрени и отворени ех...

Нормално дека НЕ!(Затоа што колку и да бидиш напијан сепак ќе знаеш што правиш):wink:

Vaka se zavisi od toa dali stvarno deckoto te saka, se kae za toa so go naprail i pokraj toa sto bil pijan te moli da mu prostis i tie raboti, no sepak zavisi i od toa kolku vreme odite dalis e sakate, sto se ima napraveno on za tebe i slicno.Znaci se zavisi od vas dvajca a ako go sakas i vidis deka stvarno se kae i pred toa ti nema napraeno niso loso togas daj mu na coekot vtora sansa...

Ах, како си ги мерите работите, блазе вас.
Ниедно неверство нема да помине така како што опишувате. Сепак ја поткопува довербата, а таа е она што е основата на една убава врска.

Ја со ништо не оправдувам неверство.
Хелоу, човекот кој сум го сакала и во кој сум имала доверба отишол да се лигави со друга и да ме прави будала на здрав памет...:uvo:
Не, фала...утре пак нека се испијани и нека се врати кај неа...за мене не постои...

Pa do nekade go opravduva zosto da ne,koj sto saka ke si pravi sto da ne treba nekoj za nas silno da se vrzi i koj znae sto moze da go snajde pa posle da pati do umiracka abe aj ve molam zivoto e eden i koj sto saka toa ke si pravi jas ne negiram deka treba da se ima obdzir sprema drugite ama ako epten im se klanjas e togas..ke si zagazis I ZATOA OPRAVDUVAM :toe:

Ја со ништо не оправдувам неверство.
Хелоу, човекот кој сум го сакала и во кој сум имала доверба отишол да се лигави со друга и да ме прави будала на здрав памет...:uvo:
Не, фала...утре пак нека се испијани и нека се врати кај неа...за мене не постои...

ajde be
i saa znaes deka 4ovekot te saka i utre ke e pak so tebe nema so da ti pre4i ako se smuval so nekoja
samo kaj vas zenskite problemot e vo toa sto posle ke ve govorat a vie se zamarate so toa premnogu:toe::toe:

ajde be
i saa znaes deka 4ovekot te saka i utre ke e pak so tebe nema so da ti pre4i ako se smuval so nekoja
samo kaj vas zenskite problemot e vo toa sto posle ke ve govorat a vie se zamarate so toa premnogu:toe::toe:

Ти ова сериозно?

Треба да си екстремно либерален да не ти пречи девојката што ја сакаш да се плеска со некого под изговор пијана бев. Такви од твојот муабет има 1 во 500 луѓе. Па ти сеа отвори алгебра и види како стојат работите...:jaj:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom