Дали пијанството го оправдува неверството?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

• Да

Гласови: 69 17,4%
  • Не

Гласови: 328 82,6%

• Вкупно гласачи
    397
abe nekoj vikaat od mnogu pienje gz boli...:vozbud:

Еден пијан вели: Си одам така....(хик), па кога ми се исправи тоа улицата...(хик) право у чело.

Наравоучение: сепак зависи од каде ти се исправа улицата:pos2::pos2::pos2:

Нема ништо шо би оправдало неверство. Без разлика дали била пијана или не она треба да знае шо праи! Па обично коа е пијан некој седат со него другари-другарки го трезнат. А ако не е до толку пијан онда можел да се контролира.

Нема ништо шо би оправдало неверство. Без разлика дали била пијана или не она треба да знае шо праи! Па обично коа е пијан некој седат со него другари-другарки го трезнат. А ако не е до толку пијан онда можел да се контролира.

Браво за постов.. се согласувам потполно со тебе,само да се надоврзам...ако "има" другарки или другари тогаш би биле до неа/него оти има мн идиоти кои би рекле абе остаја кој ја тераше толку да пија сега ќе одам со незе цела вечер ќе ја гледам кај што повраќа( тогаш може да се најде некое мн фино машко кое би и помогнало и би ја однело на едно кафе до дома =) )....

од ретките што верува (за поптисов зборувам =))

Во никој случај.. Ако нејќе да вара нема ни кога е пијан.. Иако си пијан размислуваш.. т.е. знаеш што правиш..:toe:

НИКАКО !!! според мене човек кога е пијан е најискрен, тогаш кажува и прави се што му лежело на душа или го потиснува порано, ама неверство... никако не се простува поготово под изговор пијанство

Мене ако ме питуете... за неверство, казната е смрт. После мене може да се венча само со Македонија :) :tv: (се смеам ама... )

Toa пијан/а бев не знаев шо праам е една голема лага ;)

Чим јас не го применувам нити оправдувам, нема за што да се дискутира :icon_lol:

Само ако е многу многу многу „мајка и сакала да ја абортира“ грда.

абе бев пијан/а е сметам дека е најлоша причина за да се извади било кој од било каква ситуација, а посебно нешто вакво... подобро да се признае грешката отколку да се смислуваат вакви глупи извинувања . Јас најискрено не би простил никакво неверство под било какви околности , а па уште да ми врти ваков муабет... не Game over.

Нема оправдување за неверство, а најмалко поради пијанство.:nenene:

Кој признава пола му се простува. Ако бил пијан и другата половина се простува :baeh:.
Убедливо најтапа од сите фазони е да се скараш со девојка ти, као идеш негде ос екипа, се начукуеш и ја вараш:tapp:. Е поглупаво нема од тоа. Ај разбирам има некои само на пијано ќаруваат женски, ама да речам извини мацо, пијан бев, те изварав, е тоа на никоја не би и направил, шо сака нека ми згрешила.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom