Дали пијанството го оправдува неверството?

• Креатор на темата Креатор на темата Crazy in Love
  • Време на започнување Време на започнување

Дали пијанството го оправдува неверството?

• Да

Гласови: 69 17,4%
  • Не

Гласови: 328 82,6%

• Вкупно гласачи
    397
Викторгг напиша:
А шо е со Шведска? :toe:
Ке мора да се потчини кон мнозинството или таму ке биде место за избеглици од гневни изневерени партнери.

nikako... nema sansi.. bil pijan pa ne znael sto pravi. ma nemoj.. prikazni za dobra nok... koj go teral da pie

Хммм...овака машко,и женска ми се пијани...и си оди у кревет со некој друг...какво оправдување?!?Бев пијана...и ако забременила од него?Па бев,пијана...Ами ако и пренесол сида?Па бев пијана..А ако е бил некој манијак шо ја издрогирал и она ништо не се сеќава?Па била пијана...мислам далеку отидов со ова ама сепак...самата ќе биде крива ако нешто од тоа се случи бидејќи пиела,она предизвикала да биде пијана...исто важи и за женските,машкото нешто лошо направил кога ја изневерил,ама тоа што е пијан го предизвикало тоа...а кој предизвикал тој/таа да стане пијан/а?:tapp:

Dzish напиша:
Ке мора да се потчини кон мнозинството или таму ке биде место за избеглици од гневни изневерени партнери.
Или ја сум глуп или ти лошо објаснуваш :) Значи имаш “закон“, “Шведска“, “избеглици“ и “гневни изнервирани партнери“. Ај да пробам да ги сврзам... :zlo: ...Новиот закон во Шведска ги обврзува избеглиците да социјализираат со гневни изнервирани партнери, во спротивно ќе бидат депортирани. :toe: Уште не можам да ја најдам поврзаноста со темата... :zid: Хелп... плиз...

MSV(support) напиша:
Зависи колку си пијан.
Хммм...Викат дека кога си пијан ги искажуваш вистинските чувства и праваш работи кои не можеш да ги направаш на трезен акл..Така да, ако одаш со некој/а кога си пијан, значи не ти е уопште гајле за твојата женка...Или... ??Не знам...Не можам да го сфатам неверството..Зашо ќе одаш со некој друг, ако од дечко ти/женска ти го добиваш тава шо ти е потребно????I can't understand!!!!!:zid:

Викторгг напиша:
Или ја сум глуп или ти лошо објаснуваш :) Значи имаш “закон“, “Шведска“, “избеглици“ и “гневни изнервирани партнери“. Ај да пробам да ги сврзам... :zlo: ...Новиот закон во Шведска ги обврзува избеглиците да социјализираат со гневни изнервирани партнери, во спротивно ќе бидат депортирани. :toe: Уште не можам да ја најдам поврзаноста со темата... :zid: Хелп... плиз...
Па имаше претходно пост во кој пишуваше дека имало закон во Шведска што дозволувал неверство ако си пијан... дрн, дрн, дрн. И прашањето што е со Шведска? Одговорот од мене го прочита. Малку е офф топик ама ај. Ако не чини ке го бришат модераторите.

Пијанството е еден глуп изговор посебно на машките(а има случаеви и кога девојки со тоа се ваделе:tapp:) али како и да е!

Повеке би се смирила ако ми речи сакав да го направам тоа, убава ми беше, ми се свиѓаше... од колку во очи будала да ме праи абе пијан бев не знаев шо праам!

И да си пијан ти ако завземиш еден цврт став дека нема да го направиш тоа и нема да го направиш! Некој тебе насила не можи да ти ја отвори устата и јазико да ти го истрга!!!!

Не е оправдување и никогаш нема да биди!!!!

Но, дали неверството го оправдува пијанството?

^Cutie^ напиша:
Хммм...Викат дека кога си пијан ги искажуваш вистинските чувства и праваш работи кои не можеш да ги направаш на трезен акл..Така да, ако одаш со некој/а кога си пијан, значи не ти е уопште гајле за твојата женка...Или... ??Не знам...Не можам да го сфатам неверството..Зашо ќе одаш со некој друг, ако од дечко ти/женска ти го добиваш тава шо ти е потребно????I can't understand!!!!!:zid:
Пиењето и варањето од секогаш биле најдобри другари, и двете као морално неисправни другарчиња, ретко кога се досадни.

Dlaboko emocionalno povrzuvanje koe predizvikuva bolka. Se ostanato e prirodno i casual.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom