Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Воопѓто не е понижувачко доколку сите се согласат за игра,нормално мажи со мажи да не се гибаат. Јас имам искуство во тројка двајца на една и убаво беше , и волкот сит и овците на број...
А глеам дека никој нема против ... па организирајте една се надевам забавно ке биде .....:vozbud:

Воопѓто не е понижувачко доколку сите се согласат за игра,нормално мажи со мажи да не се гибаат. Јас имам искуство во тројка двајца на една и убаво беше , и волкот сит и овците на број...
А глеам дека никој нема против ... па организирајте една се надевам забавно ке биде .....:vozbud:

Ајде ќе организираме,потребно е само желба,луѓе без вкус(кој не се цепат,ниту одбираат) и голема алатка.Конкурсот е отворен,твоето име е веќе регистрирано,ви благодариме за интересот.

Агенција за организација на настани.Акција:Садење кромид!

Зошто да не? :) Ама под услов во актот да бидат вклучени само мажи. Нека бидат и би, мене воопшто нема да ми пречи. Само да нема типки околу мене со напрчена ***** :vozbud:оти ќе им се исповратам на лице место.

Зошто да не? :) Ама под услов во актот да бидат вклучени само мажи. Нека бидат и би, мене воопшто нема да ми пречи. Само да нема типки околу мене со напрчена ***** :vozbud:оти ќе им се исповратам на лице место.

Женско си:cautious:

Тогаш не е веќе оргија туку е генгбенг :))))

Понижување не е во никој случај, секој пристапува по своја волја претпоставувам.Не може некој присилно да те натера ако тоа не ти е желба.Јас сѐ уште немам желба за оргијашење што не значи дека некогаш нема да се појави.

Понижување не е во никој случај, секој пристапува по своја волја претпоставувам.Не може некој присилно да те натера ако тоа не ти е желба.Јас сѐ уште немам желба за оргијашење што не значи дека некогаш нема да се појави.
Јавуј штом ти се појави ;)

Инаку, на темава:

А бе, само ако претходно се однесат трикила зејтин, два пешкира, сомун од фурна, изварка со пиперки и кило шеќер у црква. А и се остаат налани пред џамија.
Само тогаш оргијашење иде у предвид.
Инаку, јок.
Ја веќе имам од ефтиниот зејтин, шеќер и пешкири од Карфуф, бар за тричетири оргии. изваркана ја има ефтина на пазар, да не се скисели, тогај ќе ја купуем, а карши Буњакоец има Специјал за лебот. Тамам успут ено ја Соборна. А налани имам одамна остаено, за недајбоже.

Ја сум спремен. Вие?

Јавуј штом ти се појави ;)

Инаку, на темава:

А бе, само ако претходно се однесат трикила зејтин, два пешкира, сомун од фурна, изварка со пиперки и кило шеќер у црква. А и се остаат налани пред џамија.
Само тогаш оргијашење иде у предвид.
Инаку, јок.
Ја веќе имам од ефтиниот зејтин, шеќер и пешкири од Карфуф, бар за тричетири оргии. изваркана ја има ефтина на пазар, да не се скисели, тогај ќе ја купуем, а карши Буњакоец има Специјал за лебот. Тамам успут ено ја Соборна. А налани имам одамна остаено, за недајбоже.

Ја сум спремен. Вие?

Твојот Бог не дозволува такви акти :D.

Ништо онака ,сешто ми се мота низ мојава глава покварена :icon_lol:

Се додека не ти се јави нагон да импровизираш болни сценарија, пр. како оние од Serbian Film, не гледам апсолутно никаква причина за тоа да го дефинираш како ,,покварен'' ум. У овој случај би рекла потреба..
На крај краева секој со својата имагинација. Пр. ако тебе сексуално те возбудуваат лезбејки, за мене важи обратното. Ваљда ми ја сфаќаш поентата.

Јас имам оријаши, ако добро се хранат може да достигнат и до 15 кг тежина.
Ако ви треба за оријашење слободно пишете ќе се договориме за цена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom