Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Опасно е во Подареш?
Не. Едно од најмирните места на Земјата. Едноставно, не идеш тука.

Луки, нема толко сливи на свето колку што може жена пари да потроше. Тава чудо е нешто како црна дупка, буквално и фигуративно.
Не се плашам јас од тава. Коа има ќе троше, коа ќе нема, нема да троше. :-)

Не. Едно од најмирните места на Земјата. Едноставно, не идеш тука.

Види Луки, единствена причина зошто не би дошла е затоа што местото е пренаселено за село и затоа што не знам колку е еколошки чисто. Толку!

Не се плашам јас од тава. Коа има ќе троше, коа ќе нема, нема да троше. :)

Да се плашеш Луки, за плашејне е тава работа. Како и секоја црна дупка, жената ги крши правилата на универзумо, и затоа кога има троше, а коа нема, пак троше.

Види Луки, единствена причина зошто не би дошла е затоа што местото е пренаселено за село и затоа што не знам колку е еколошки чисто. Толку!
Тија две нешта са со голем претекст на субјективна интерпретација. Со други думи, excuse. Еколошки е негде средно чисто, има 1500-1600 житела.

Да се плашеш Луки, за плашејне е тава работа. Како и секоја црна дупка, жената ги крши правилата на универзумо, и затоа кога има троше, а коа нема, пак троше.

Не може душата да ми земе. Нека истроше се, после опинците со боб ќе и ги сварам да јаде.

Тија две нешта са со голем претекст на субјективна интерпретација. Со други думи, excuse. Еколошки е негде средно чисто, има 1500-1600 житела.

Не може душата да ми земе. Нека истроше се, после опинците со боб ќе и ги сварам да јаде.

Не бе Луки. За мене село е место со максимум 15 житела. Село со 1500-1600 жители е веќе град.

Со какви еколошки предизвици се соочувате во Подареш, и како го решавате проблемо со пренаселеноста?
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 01:45 ---
Не бе Луки. За мене село е место со максимум 15 житела. Село со 1500-1600 жители е веќе град.
Многу се 15. 0.3 до 0.7 жители е село според сите стандарди.

И у такво село имам на план да купам земјиште и изградам куќа. Там се оде само со 4х4 возило или трактор. Има водовод, ногу е чисто, природата е неверојатна, а планината прекрасна. Ама, па не идеш ти ни там. :)
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 01:47 ---
Со какви еколошки предизвици се соочувате во Подареш, и како го решавате проблемо со пренаселеноста?

За еколошките предизвици јас и тате изработииме проект да се расчитат речните корита од ѓубрето, аплицирааме за пари од ЕУ и од КФВ Банка. Вторите одобрија парите, ама сменија се времиината, и сега само си расчистуваме колко шо може да постигнеме.
А пренаселеноста сама се решава со иселувајне у странција.

Он топик:
Групен секс. :icon_mrgr:

И у такво село имам на план да купам земјиште и изградам куќа. Там се оде само со 4х4 возило или трактор. Има водовод, ногу е чисто, природата е неверојатна, а планината прекрасна. Ама, па не идеш ти ни там. :)

Што после? Ќе станеш само-доволен и ќе испаќаш пакети-бомби по пошта?

Он топик:
Групен секс. :icon_mrgr:

Користете природни лубриканти, да загадувате помалку. Свинска маст на пример.

Што после? Ќе станеш само-доволен и ќе испаќаш пакети-бомби по пошта?

Не баш. Местото е неверојатно, плус има богата историја.

Користете природни лубриканти, да загадувате помалку. Свинска маст на пример.

Петролеум Џели исто добро подмачкува, ама разјадува го латексо у кондомите. Плус со свинска маст, целио групен ќе мириса на бурек, и џиберинки... :icon_mrgr:

Петролеум Џели исто добро подмачкува, ама разјадува го латексо у кондомите. Плус со свинска маст, целио групен ќе мириса на бурек, и џиберинки... :icon_mrgr:

Да пишеш оште еден грант, овој сигурно ќе фате: грант за унапредувајне на групнио секс и зачувувајне на животната средина.

Во тава грант се барат пари за научно истражувачка дејнос со која ќе се произведе свинска маст без мирис и вкус, во функција на биодеградибилен лубрикант, слободно достапен на сите жители на Подареш постари од 16 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom