A
AnFem
Гостин
Со сета почит, ама ти не идеш у Подареш. Најозбилно.
Јас сам оште истио домаќин човек, неженен, без Албанка, и без оргии.
Опасно е во Подареш?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со сета почит, ама ти не идеш у Подареш. Најозбилно.
Јас сам оште истио домаќин човек, неженен, без Албанка, и без оргии.
Не. Едно од најмирните места на Земјата. Едноставно, не идеш тука.Опасно е во Подареш?
Не се плашам јас од тава. Коа има ќе троше, коа ќе нема, нема да троше.Луки, нема толко сливи на свето колку што може жена пари да потроше. Тава чудо е нешто како црна дупка, буквално и фигуративно.

Не. Едно од најмирните места на Земјата. Едноставно, не идеш тука.
Не се плашам јас од тава. Коа има ќе троше, коа ќе нема, нема да троше.![]()
Тија две нешта са со голем претекст на субјективна интерпретација. Со други думи, excuse. Еколошки е негде средно чисто, има 1500-1600 житела.Види Луки, единствена причина зошто не би дошла е затоа што местото е пренаселено за село и затоа што не знам колку е еколошки чисто. Толку!
Да се плашеш Луки, за плашејне е тава работа. Како и секоја црна дупка, жената ги крши правилата на универзумо, и затоа кога има троше, а коа нема, пак троше.
Тија две нешта са со голем претекст на субјективна интерпретација. Со други думи, excuse. Еколошки е негде средно чисто, има 1500-1600 житела.
Не може душата да ми земе. Нека истроше се, после опинците со боб ќе и ги сварам да јаде.
Тија две нешта са со голем претекст на субјективна интерпретација. Со други думи, excuse. Еколошки е негде средно чисто, има 1500-1600 житела.
Многу се 15. 0.3 до 0.7 жители е село според сите стандарди.Не бе Луки. За мене село е место со максимум 15 житела. Село со 1500-1600 жители е веќе град.
Не бе Луки. За мене село е место со максимум 15 житела. Село со 1500-1600 жители е веќе град.

Со какви еколошки предизвици се соочувате во Подареш, и како го решавате проблемо со пренаселеноста?
И у такво село имам на план да купам земјиште и изградам куќа. Там се оде само со 4х4 возило или трактор. Има водовод, ногу е чисто, природата е неверојатна, а планината прекрасна. Ама, па не идеш ти ни там.![]()
Он топик:
Групен секс.![]()
Што после? Ќе станеш само-доволен и ќе испаќаш пакети-бомби по пошта?
Користете природни лубриканти, да загадувате помалку. Свинска маст на пример.
Петролеум Џели исто добро подмачкува, ама разјадува го латексо у кондомите. Плус со свинска маст, целио групен ќе мириса на бурек, и џиберинки...![]()