Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Ја сум таков тип на чоек, на кој му е битно емоционалното поврзување пред стапување у телесна интимност.
Може тоа ми е маана, може не... не битно.
Иначе атеист сум.

Ја сум таков тип на чоек, на кој му е битно емоционалното поврзување пред стапување у телесна интимност.
Може тоа ми е маана, може не... не битно.
Иначе атеист сум.

Има такви луѓе кои можат да остварат такво емоционално поврзување со повеќе од една личност. Од таму полиаморство :). Не гледај на било кое од тие работи како на маана - туку како разновидност. Поинакви перцепирања и доживувања на љубов, емоции, и сексуални чувства.

Полиаморство а? Worth a shot.
-Идиоте како можеше да се изебеш со другарка ми, толку ли ти вредам, толку ли ме сакаш?
-Драга јас те сакам најмногу на свет. Меѓутоа љубовта мора да биде универзална и кон секого. Како што сме сите исти ние, орки, муџахедини, саудијски оџи така и љубовта е прескржаво да не се сподели со сите. Таа универзална величина треба да се сподели и со тебе и со другарка ти и со сите. Па зарем љубовта не е таа што не прави нас луѓе, зарем љубовта не не' ослободува, зарем љубовта не е императивот на човековото битие? Љубов, па дали не е тоа одговорот на сета она вековна метафизичка потрага по Бог?

Уф можам да замислам само колку од тие несфатените атеобудовегетарјано ајдедасеволимо пиќиња со црно бели фотографии од жена како пуши цигара замислена некаде во далечините би паднале на тоа.

И уште еден он топик виц. Отишла Митра кај доктор.
-Докторе помагај, еден кур ми е малку што да правам?
-Па пробај со два.
-Пробав и со 2 докторе не помага.
-Епа пробај со 5 чим и двајца ти се малку.
-Џабе докторе и со 10 пробав не бива.
-Епа ти си Митро нимфоманка.
-Е така бе докторе, тоа ми требаше-Јас сум нимфоманка, така да им кажам на тоа сељаците кај мене во село што ме викаат курва.

-Па пробај со два.
-Е така бе докторе, тоа ми требаше-Јас сум нимфоманка, така да им кажам на тоа сељаците кај мене во село што ме викаат курва.
Е шо онтопик...една била Митра, а цело село. У оргијашење ко што знам се пола-пола и гаси светло.

Ne be, toa gengbeng so primesi na pederlak.

Orgijasenje e tri muski, so dvanajse zenci i si se menjaat, bez crossing swords.
Е шо онтопик...една била Митра, а цело село. У оргијашење ко што знам се пола-пола и гаси светло.

Ti tekinja.

-Идиоте како можеше да се изебеш со другарка ми, толку ли ти вредам, толку ли ме сакаш?
-Драга јас те сакам најмногу на свет. Меѓутоа љубовта мора да биде универзална и кон секого. Како што сме сите исти ние, орки, муџахедини, саудијски оџи така и љубовта е прескржаво да не се сподели со сите. Таа универзална величина треба да се сподели и со тебе и со другарка ти и со сите. Па зарем љубовта не е таа што не прави нас луѓе, зарем љубовта не не' ослободува, зарем љубовта не е императивот на човековото битие? Љубов, па дали не е тоа одговорот на сета она вековна метафизичка потрага по Бог?

Уф можам да замислам само колку од тие несфатените атеобудовегетарјано ајдедасеволимо пиќиња со црно бели фотографии од жена како пуши цигара замислена некаде во далечините би паднале на тоа.

-Па пробај со два.
Мешаш курви со мераклики,корегирај се молимте.

Мешаш курви со мераклики,корегирај се молимте.

Не биди преоштар, какви се тие ретроградни сељачки фрази од 16 век-мераклики. Тоа се девојки кои се толку полни со љубов, што смислата на нивното постоење не би била остварена доколку не ја споделат тантричко-сексуално со што е можно повеќемина, та заедно сите како деца на сонцето, because we are all made of stars, да се сплотиме како едно, како што било секогаш, како што сме и духовно сите поврзани. Телесното е саде материјализација на сета наша духовна енергија, сето чакрално ослободување настанува исклучиво преку вагината која е порта до внатрешната светлост.

Не биди преоштар, какви се тие ретроградни сељачки фрази од 16 век-мераклики. Тоа се девојки кои се толку полни со љубов, што смислата на нивното постоење не би била остварена доколку не ја споделат тантричко-сексуално со што е можно повеќемина, та заедно сите како деца на сонцето, because we are all made of stars, да се сплотиме како едно, како што било секогаш, како што сме и духовно сите поврзани. Телесното е саде материјализација на сета наша духовна енергија, сето чакрално ослободување настанува исклучиво преку вагината која е порта до внатрешната светлост.
Сине шо пиеше жити мене :)
Или ти забаја некоја на собиранкава ?:icon_lol:

Џабе ќе е рефератот, ако не и` кажеш "цело време мислев на тебе", нема да ја кандисаш. :):)

Една „мераклика “ ќе воскресне тема од 2008 и сите се попаливте... :icon_lol:
Една, една и оп една по една почнуваат да си доаѓаат и да си се јавуваат,мааме цртки и се, се прибележува :pipi:

Абе ај што се они несфатени, ама тебе никако ни едно женско да те сфати, па ти греши, па и го понижуваш полот на јавен форум (онака, на дневна база). Во исто време, ако не си во мизоген стејт оф мајнд, дефинитивно другата експертиза нескромно ја споделуваш со форумскава членарина, а тоа е сељачанизам (all the pro & cons, all the do's * dont's), you just know it fucking all, нели?

Бидејќи не го разбираш самиот концепт на темава (или полиаморствово), вонземски ти е, па ајде да го вметнам тоа како муниција, со што ќе ја исмејувам истата таргет група и понатаму. Бидејќи животот е кучка, и ми носи само кучки, кои место јас да ги ебам, они мене ме ебат (у здрав разум), и сега ќе мрчам на форум за тоа. Отприлика сума сумарум, на ова ти се сведуваат постовите за жените. АМАН човече смени страница, смени плоча, досаден си веќе со ова серење. Не ти личи на годините, не за друго.

И ако веќе сакаш на вакви теми да оставаш ставови, хуморот на страна, и гледај нешто сериозно напиши. По можност да е потковано со некаков увид за истото. А не млатење празна слама.

"глупа сељачка песна"
Is that the best you can come up with?

анивејз...
Оргиите не секогаш претставувале нешто изопачено и неморално (како што сега се сметаат). Првично биле форма на пагански ритуали за плодност и начин на поврзување на луѓето од една заедница на едно повисоко ниво. Нешто слично на денешното молење во црква или клањање во џамија, само со поголем физички контакт.
Според мене целата таа „божественост“ губи значење кога почнува да се практикува како форма за забава кај старите Грци и Римјани, кои исто така тврделе дека е заради ритуални цели, но било исклучиво за убивање на досадата. Единствена форма на забава тогаш била: пијанчење, пеење, играње, убивање и секс. Не е ни чудно што оргијата се изопачила на овој начин. И знаеме после што се случува, доаѓа Христијанството, жената се смета за сексуален објект и како таква сама се претставува и продолжува да биде дел од забавата, која поради христијански причини станува неморална.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom