Дали оргијашење е понижување?

Член од
28 јуни 2006
Мислења
65
Поени од реакции
1
Воопѓто не е понижувачко доколку сите се согласат за игра,нормално мажи со мажи да не се гибаат. Јас имам искуство во тројка двајца на една и убаво беше , и волкот сит и овците на број...
А глеам дека никој нема против ... па организирајте една се надевам забавно ке биде .....:vozbud:

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Воопѓто не е понижувачко доколку сите се согласат за игра,нормално мажи со мажи да не се гибаат. Јас имам искуство во тројка двајца на една и убаво беше , и волкот сит и овците на број...
А глеам дека никој нема против ... па организирајте една се надевам забавно ке биде .....:vozbud:

Ајде ќе организираме,потребно е само желба,луѓе без вкус(кој не се цепат,ниту одбираат) и голема алатка.Конкурсот е отворен,твоето име е веќе регистрирано,ви благодариме за интересот.

Агенција за организација на настани.Акција:Садење кромид!

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Зошто да не? :) Ама под услов во актот да бидат вклучени само мажи. Нека бидат и би, мене воопшто нема да ми пречи. Само да нема типки околу мене со напрчена ***** :vozbud:оти ќе им се исповратам на лице место.

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.770
Поени од реакции
9.891
Зошто да не? :) Ама под услов во актот да бидат вклучени само мажи. Нека бидат и би, мене воопшто нема да ми пречи. Само да нема типки околу мене со напрчена ***** :vozbud:оти ќе им се исповратам на лице место.
Женско си:cautious:

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Тогаш не е веќе оргија туку е генгбенг :))))

Shakti

The blue-lidded daughter of Sunset
Член од
6 ноември 2012
Мислења
918
Поени од реакции
3.372
Понижување не е во никој случај, секој пристапува по своја волја претпоставувам.Не може некој присилно да те натера ако тоа не ти е желба.Јас сѐ уште немам желба за оргијашење што не значи дека некогаш нема да се појави.

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Понижување не е во никој случај, секој пристапува по своја волја претпоставувам.Не може некој присилно да те натера ако тоа не ти е желба.Јас сѐ уште немам желба за оргијашење што не значи дека некогаш нема да се појави.
Јавуј штом ти се појави ;)

Инаку, на темава:

А бе, само ако претходно се однесат трикила зејтин, два пешкира, сомун од фурна, изварка со пиперки и кило шеќер у црква. А и се остаат налани пред џамија.
Само тогаш оргијашење иде у предвид.
Инаку, јок.
Ја веќе имам од ефтиниот зејтин, шеќер и пешкири од Карфуф, бар за тричетири оргии. изваркана ја има ефтина на пазар, да не се скисели, тогај ќе ја купуем, а карши Буњакоец има Специјал за лебот. Тамам успут ено ја Соборна. А налани имам одамна остаено, за недајбоже.

Ја сум спремен. Вие?

Шкорпион

Corvus oculum corvi non eruit?
Член од
16 октомври 2009
Мислења
7.349
Поени од реакции
7.606
Јавуј штом ти се појави ;)

Инаку, на темава:

А бе, само ако претходно се однесат трикила зејтин, два пешкира, сомун од фурна, изварка со пиперки и кило шеќер у црква. А и се остаат налани пред џамија.
Само тогаш оргијашење иде у предвид.
Инаку, јок.
Ја веќе имам од ефтиниот зејтин, шеќер и пешкири од Карфуф, бар за тричетири оргии. изваркана ја има ефтина на пазар, да не се скисели, тогај ќе ја купуем, а карши Буњакоец има Специјал за лебот. Тамам успут ено ја Соборна. А налани имам одамна остаено, за недајбоже.

Ја сум спремен. Вие?
Твојот Бог не дозволува такви акти :D.

Член од
15 март 2011
Мислења
154
Поени од реакции
85
Ништо онака ,сешто ми се мота низ мојава глава покварена :icon_lol:
Се додека не ти се јави нагон да импровизираш болни сценарија, пр. како оние од Serbian Film, не гледам апсолутно никаква причина за тоа да го дефинираш како ,,покварен'' ум. У овој случај би рекла потреба..
На крај краева секој со својата имагинација. Пр. ако тебе сексуално те возбудуваат лезбејки, за мене важи обратното. Ваљда ми ја сфаќаш поентата.

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Јас имам оријаши, ако добро се хранат може да достигнат и до 15 кг тежина.
Ако ви треба за оријашење слободно пишете ќе се договориме за цена.

Kajgana Shop

На врв Bottom