Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Да де од друга страна,скорпионот радо би се помешал мегу тие 5 девојки и еден мажјак и би ги истуркал сите нив надвор од игра и би останал сам со пастувот, дали и тоа е оргија или тоа е веќе манијачење ?
Или педерлук на велико у темница ?
Тоа е болест! Веќе муабетевме на таква тема. Психијатар под итно да посети.

Да де од друга страна,скорпионот радо би се помешал мегу тие 5 девојки и еден мажјак и би ги истуркал сите нив надвор од игра и би останал сам со пастувот, дали и тоа е оргија или тоа е веќе манијачење ?
Или педерлук на велико у темница ?

Ако договарам оргија, ќе биде само со машки :). Не за друго, ама женските не ги обичам на тој начин. Иако .... имам моменти :D.

Или едноставно само мене да ме заобиколат женските, со другиве машки да се минглосуваат :P.

Инаку да бидам јасен, не сум по оргиите. Се работи за what if сценарио :свиркам:.

Тоа е болест! Веќе муабетевме на таква тема. Психијатар под итно да посети.
Извини но не сум доволно компетентен за да дадам таква оценка или дијагноза, тоа знаеш шо викаат или доктор поставува дијагноза или треба да си ја прележал истата болест за да и ги знаеш симптомитие и потоа да препорачаш терапија што ти помогнала.

Ако договарам оргија, ќе биде само со машки :). Не за друго, ама женските не ги обичам на тој начин. Иако .... имам моменти :D.
Пак имаш напади од тоа педерлакот...Не си земал од лекот што ти го кажав! :facepalm:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 01:18 ---
Извини но не сум доволно компетентен за да дадам таква оценка или дијагноза, тоа знаеш шо викаат или доктор поставува дијагноза или треба да си ја прележал истата болест за да и ги знаеш симптомитие и потоа да препорачаш терапија што ти помогнала.
Др.Мандрак има лек за сите педери и изопачени умови. Ако проценам дека и тебе ти е потребен лек, ќе ти го прпишам, без гајле :pos:

Или едноставно само мене да ме заобиколат женските, со другиве машки да се минглосуваат :P.

Инаку да бидам јасен, не сум по оргиите. Се работи за what if сценарио :свиркам:.
ДОБРО
Јас не реков да договараш ти оргија, веќе има пример влага шкорпи педерот ги бута сите жени насрана и тој останува сам со пастувот, дали и тоа е оргија / пазенје или педерлук у темница.
Сега ти ова со ми казувас исто ко професор да ти даде израмнување на равенка а ти наместо равнка на тестот да пишеш стихотворба.

Др.Мандрак има лек за сите педери и изопачени умови. Ако проценам дека и тебе ти е потребен лек, ќе ти го прпишам, без гајле :pos:
Сите педери на дијализа кај Др.Мандрак,лечи со лекови строго на природна база.

:pos:

Пак имаш напади од тоа педерлакот...Не си земал од лекот што ти го кажав! :facepalm:
--- надополнето: 31 декември 2012 во 01:18 ---

Добро САМО НЕ МЕ КАНИ НА оргии молим те :pos:
Чим си доктор лесна работа.

Сите педери на дијализа кај Др.Мандрак,лечи со лекови строго на природна база.

:pos:
Си го помешал чоекот си згрешил,тоа ти е иван исцелител овој со рѓав чук лечи евентуално копач.

Кој бе лек? Why fix something that aint broken? :D
Изгорен семеринг ите како е проблем бе шкорпи тој не се крши ама со тек на време си ебе мамата. Тој треба да држи и само во еден правец пропушта да нема луфта да не биде ко шлајка . Кај тебе од многу спојнички си ебал мамата,ама ај терај чим си решил ама не можеш да тераш така километража бе дете.

Ваша дефиниција за оргија е - еден пастув, 5 жени, за да им докаже кој е маж. Дефиницијата на девојките е 1 жена, 5 мажи, за да биде во центар на внимание, да доживее чувство на посакуваност и лечење на комплекси на мала вредност.

Nope, not even close.

Само несакам мужи во моја близина кога сум интимен...

За оргии правевме муабет.
За ОРГИЈАШЕЊЕ што и да е тоа
Кај виде ти оргија во насловот на темава,е сега се може да биде тоа оргијашење па додека да утврдиме шо е ке си тераме вака :)
ААААААААА на кај ти иде умот:sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom