Дали оргијашење е понижување?

• Креатор на темата Креатор на темата Bada Bing!
  • Време на започнување Време на започнување
Ај така нека биде.
Ама нити тебе те викав нити тебе те барав, не си давај толку значење дека тебе ти беше наменета песната:pos:
Епа ако си ја планирал за Хит на денот, промашена ти е темата.
Don't play with fire, you'll get burned!

анивејз...
Оргиите не секогаш претставувале нешто изопачено и неморално (како што сега се сметаат). Првично биле форма на пагански ритуали за плодност и начин на поврзување на луѓето од една заедница на едно повисоко ниво.
Баш ова се обидуваме да им го докажеме на другарките, баш ова. Браво :) Не веруваат во нашите искрени намери...

Кој е понижениот? Не, немам ништо против се додека тоа оргијашење е подалеку од моите очи и од очите на децата воопшто. Лично мене сексот ми е свет (во нерелигиозна смисла) и сакам да биде совршен, т.е. со личност која ја сакам, а истовремено истата да нема нагони и желби, а уште полошо и намери да учевствува во оргија. Барем додека е со мене.
Инаку немам никакво право да осудувам, а најмалку да се мешам во нечиј сексуален живот.

Баш ова се обидуваме да им го докажеме на другарките, баш ова. Браво :) Не веруваат во нашите искрени намери...
Вашите искрени намери денес се, да разменете телесни течности и да доживеете оргазам, не е битно кој е од другата страна. Ваша дефиниција за оргија е - еден пастув, 5 жени, за да им докаже кој е маж. Дефиницијата на девојките е 1 жена, 5 мажи, за да биде во центар на внимание, да доживее чувство на посакуваност и лечење на комплекси на мала вредност.
Како што кажав, целиот концепт на оргија е изобличен...

Вашите искрени намери денес се, да разменете телесни течности и да доживеете оргазам, не е битно кој е од другата страна. Ваша дефиниција за оргија е - еден пастув, 5 жени, за да им докаже кој е маж. Дефиницијата на девојките е 1 жена, 5 мажи, за да биде во центар на внимание, да доживее чувство на посакуваност и лечење на комплекси на мала вредност.
Најдобро ги извршувам работите сам,принципи.

Јас верувам дека се уште постојат момци и девојки со искрени намери.

п.с. Битно е кој е од другата страна, најчесто...

Да де од друга страна,скорпионот радо би се помешал мегу тие 5 девојки и еден мажјак и би ги истуркал сите нив надвор од игра и би останал сам со пастувот, дали и тоа е оргија или тоа е веќе манијачење ?
Или педерлук на велико у темница ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom