Шкорпион
Corvus oculum corvi non eruit?
Orgy - my definition of waaaay too much fun (if there was such a thing)
.
.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
.многу си буквалист и ситничар па и ти па...За ОРГИЈАШЕЊЕ што и да е тоа
Кај виде ти оргија во насловот на темава,е сега се може да биде тоа оргијашење па додека да утврдиме шо е ке си тераме вака![]()

Доста бе сув гз какви оргии какви бакрачи те подбере некој бабачко ке квичиш ко кутре тој оргии ќе праелOrgy - my definition of waaaay too much fun (if there was such a thing).

Арно викаш, протекуе изгледа. Ќе мора анти-ликер да му сипеме за да затнеИзгорен семеринг ите како е проблем бе шкорпи тој не се крши ама со тек на време си ебе мамата. Тој треба да држи и само во еден правец пропушта да нема луфта да не биде ко шлајка . Кај тебе од многу спојнички си ебал мамата,ама ај терај чим си решил ама не можеш да тераш така километража бе дете.

Доста бе сув гз какви оргии какви бакрачи те подбере некој бабачко ке квичиш ко кутре тој оргии ќе праел![]()

sounds good
... далеку дека е понижување оргијата, никој со сила не те тера ако нејкеш... али сепак сексот во 3ка според мене е позабавен
мразам гужви 
ете ти го шкорпи , уште еден ќе најде и терајтеоргијашење за 1ви април и тоа под маскиsounds good
... далеку дека е понижување оргијата, никој со сила не те тера ако нејкеш... али сепак сексот во 3ка според мене е позабавен
мразам гужви
![]()
Шо педер си бе ти да не знаеш ?На кој начин да ме подбере?
I'm into BDSM you know![]()
ете ти го шкорпи , уште еден ќе најде и терајте
сам си се местиш
не мора преку песни на скриен начин да кажуваш што сакаш 
Ќе најде шкорпи другарче не се секирај, читај малку погоре мајкуму стара.ја колку што глеам ова е паланечка тројка ја и шкорпион сме двајца... значи ти си третиотсам си се местиш
не мора преку песни на скриен начин да кажуваш што сакаш
![]()

Ќе најде шкорпи другарче не се секирај, читај малку погоре мајкуму стара.
Знам дека радо би скале да ве плеснам ама ви кажувам ОДМА ПЕДЕРИ СТОП.Не сум по тој спорт![]()

Абе аман да земам да цртам сега ?ајде ајде сега не ми се правдај![]()
![]()
Иначе не ти ги разбирам педерскиве кратенки изјасни се ко чоек, не мумлај со раце пишуваш не збориш со уста па да пазиш да не ти испадне нешо од неа.
.Не се разбирам јас од тие педерски ѓаолски работи.ПУ ПУ СКРАЈА БИЛОНе се педерски. Од стрејт луѓе е измислено BDSM. Enlighten yourself and your sexuality.
Да не треба и за оргија и полиаморство што е да те линкам?
Абе аман да земам да цртам сега ?
Не бива сине,не сум од тој калап пари да ми давате не ве плескам. Мислам појасно од ота амин !
да беше сигурно ке беше европски и светски првак