Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сега го гледам постов.makedon4e напиша:abe stvarno coekot(za EDEN zboram) ubavo vi potencira deka ne praime muabet za mlatenje(deka toa e epten nadvor od muabetov i normalno za toa do institucija se stasuva)...nego zborime za udar sto ke znaci opomena ko naprimer nekoe samar4(ne samariste da ja osvesttuvaat posle udarot) ili nekoe pot4uknuvanje po glava(znam deka e moronski ...ama se desava i toa) i sl....ama pred se najvazno e da mu se dokaze na partnerot(toj so izigrava ludilo) deka so toj udar ti mu dokazuvas deka go sakas i deka nemozes da podneses da izgubis takvo nesto a ona da ti glumi nevina i da si prodolzuva so toa sto go praela do togas :nenene:
eden напиша:Јас не знам што се правите наивни, или можда сте стоки па сакате никој да не ве чепни а вие било да се однесувате, јас единствено така можам да ве сватам.
makedon4e напиша:abe stvarno coekot(za EDEN zboram) ubavo vi potencira deka ne praime muabet za mlatenje(deka toa e epten nadvor od muabetov i normalno za toa do institucija se stasuva)...nego zborime za udar sto ke znaci opomena ko naprimer nekoe samar4(ne samariste da ja osvesttuvaat posle udarot) ili nekoe pot4uknuvanje po glava(znam deka e moronski ...ama se desava i toa) i sl....ama pred se najvazno e da mu se dokaze na partnerot(toj so izigrava ludilo) deka so toj udar ti mu dokazuvas deka go sakas i deka nemozes da podneses da izgubis takvo nesto a ona da ti glumi nevina i da si prodolzuva so toa sto go praela do togas :nenene:
Не сум удрила,не ме удриле,а ако се случи случајно да ме удри,си заминувам од неговиот живот и од тој ден не го познавам.
Не толерирам насилство и не дозволувам некој да лечи фрустрации на мене.
...ziti sve...a onoj postot na prashanja koa ke me mavashe so tenderinjata od kujnata po glava(sakash da go postiram sea tuka)?...toash lecheshe frustracii ili tuka kazuesh prikaski, ili mislish ko i drugine curi deka samo oni imaat pravo da maltretiraat psihichki i udiraat mashki...nemojte molim vas...neeeeeee...hahahahaa
Леле мајко....оф леле мајко...а бе вакви постови кога читам ми се иде да те удрам еднаш со пегла по глава да ти дојде малце памет.:uvo: