Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Не би ја удрил партнерката колку и да ја премине границата....Глупо е и смешно машко да се осмели да удри девојче....

ne nikogas mislam deka e mn glupavo (osven ako nema nekoja navistina GOLEMAAA pricina)

da go imam udreno ama na sala:)vistinski i seriozno mozebi i bi go udrila ako mi napravi nesto uzasno...

da

Heh...eeeee i toa mi se ima sluceno:)) Na zurka,ovoj bese pijan i me davese go gluposti i kaza enso so ne terebase da kaze (piajna rabota) i jas samo pljasssss po obravceto hihihi

Не сум, зборовите ми се потешки од самото физичко

да! еднаш се каравме нешто и ми удри три шамари и почна да ме удира се повеќе и повеќе и и ги фатив рацете па ме гризна
ја пуштив и еден асален шамар и дадов шо ја натера одма да си оди...се скравме некое време па се смиривме па пак пред некој ден се скаравме и со касање раскинавме само :)

Онака на мајтап се имаме затепано, ништо сериозно... Добро, освен еднаш ко ми се отпушти раката некако непланирано,и јаде Кире еден шамар :) Ама нема гајле,јак е :)

досега не .. и нема ни да се деси такво нешто .. барем од моја страна :)

Немам мавнато и бидејќи во пцовки ме бица не би мавнал :) .. А знам дека сите сакаат да ми мавнат шамар :) ...

тоа е многу погрешна работа, се си има свои граници, според мене а и многу други ова е еден неандерталски начин на однесување, колку и да е голема причината едноставно може да се сврти грбот и да игнорираш, успева!

Па, се случило да се удриме меѓусебно онака, предупредувачки-Не ме Нервирај! Но, други безмилосни удари немало, а нема ни да има.

На шала да понекогаш но не некое сериозно тепање.Има други методи со кои можам многу повеќе да го повредам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom