Дали некогаш сте го удриле партнерот?

• Креатор на темата Креатор на темата schtranga
  • Време на започнување Време на започнување
Нешто како борење или тапшање по газ не се рачуна така? :pos: не и мислам дека удирање на партнерот е НАЈплеменско и нецивилизирано што можеш да го направиш,посебно машкото на девојчето

Абе јас имам вродена мана да не тепам женска...никако не можам и да сакам да и стегнам еден нокаут ке ми летне настрана раката боооо....ништо женски лаам ама не касам то е јебига:DDD

ЕЕеее забораив...бившата ко ми раскина ми се фалеше демек си фатила некој боксер (од клубот нежност хахахахахахахахаа)
И демек он ке ми го прате да ме столчел зш сум и викал бла бла бла...е тогаш прв пат треснав женска и тоа стварно добро....не излезе 2 недели да не ја видам како е подолготрањо нашминкана у мој стил...е тоа е мрзам кад некој ми се курчи:DDD

Devil-King напиша:
ЕЕеее забораив...бившата ко ми раскина ми се фалеше демек си фатила некој боксер (од клубот нежност хахахахахахахахаа)
И демек он ке ми го прате да ме столчел зш сум и викал бла бла бла...е тогаш прв пат треснав женска и тоа стварно добро....не излезе 2 недели да не ја видам како е подолготрањо нашминкана у мој стил...е тоа е мрзам кад некој ми се курчи:DDD

Еј ама си ја решил,браво,стварно си и покажал каде и е местото,сега сите жени и мажи ти се восхитуваат,секоја чест,само така напред во животот:sakas_ust
п.с.:pov: :pov:

До сега никој не ме удрил , а ни јас не сум удрила. Некако ми е многу сељачко и глупо. Мислам дека до сега не сум му дала причина за такво нешто. Како и да е...
Скулгрл напиша:
Понекогаш зборовите болат многу повеќе од шлаканица.
Ај тотали агри:helou:

Пред некој ден видов нешто на кое се чудев 100 саати и уште неможам да му се изначудам.

Се шетам ја со другарка у град и одеднаш слушаме еден пар се караат:
Типот - кретенко една, 6 саати те чекам, што се мислиш ти" и баууу една кога и залепи:nesvest: :nesvest: ..
Типката - ама душо не беа 6 саати 15 минути беа извини ( бла бла бла )
Типот - Не ме интересира колку биле и уште една и ја мава:nesvest:

Ја и другарка ми онака запрепастени се гледаме и брзо идеме.Не ми е јасно како можат такви кретени да удрат женска за таква глупост ејјј.....И тоа ај да беше на заебанција али какви два добри шамари си попи таа типката...ноу комент.Искрено ја жалам.Не ми е јасно како можат да идат некои со некој со ги малтретира.

Јас не сум удрил и порано бев многу против тоа,многу ми беше пичкарски да удрам некој кој не може да ми вратаи, но сега сваќам дека по некогаш мора да го правиш и тоа. Има жени кои мора да ги млатиш за да сватат дека многу е полошо од тебе да се плашат одколку од мајките им. Во мојот случај јас колку сум подобар со неа толку она е полоша со мене. Се е во стилот се плашам од мајками, е не, ќе се плашиш од мене зошто мајкати те родила неа можда и е жал ама мене не ми е. Така да мој совет млатете ги шмизлите зошто они само тоа и го заслужуваат, ако имаат нормален однос тогаш заборавете на тоа, тогаш стванрно е глупаво да тепаш некој кој нема шанси да ти врати, но недозволувајте поради тоа што е селјачки да тепаш женско некоја тикварка да ви се качува на глава. Треба да се знае кој е маш кој е жена.

eden напиша:
Јас не сум удрил и порано бев многу против тоа,многу ми беше пичкарски да удрам некој кој не може да ми вратаи, но сега сваќам дека по некогаш мора да го правиш и тоа. Има жени кои мора да ги млатиш за да сватат дека многу е полошо од тебе да се плашат одколку од мајките им. Во мојот случај јас колку сум подобар со неа толку она е полоша со мене. Се е во стилот се плашам од мајками, е не, ќе се плашиш од мене зошто мајкати те родила неа можда и е жал ама мене не ми е. Така да мој совет млатете ги шмизлите зошто они само тоа и го заслужуваат, ако имаат нормален однос тогаш заборавете на тоа, тогаш стванрно е глупаво да тепаш некој кој нема шанси да ти врати, но недозволувајте поради тоа што е селјачки да тепаш женско некоја тикварка да ви се качува на глава. Треба да се знае кој е маш кој е жена.
Значи секој проблем во врската се решава со тупаници?
Е*ати мажот што воопшто се осмелува да крене рака на жена,без разлика колку го „замара„.

Скулгрл напиша:
Значи секој проблем во врската се решава со тупаници?
Е*ати мажот што воопшто се осмелува да крене рака на жена,без разлика колку го „замара„.
Не знам како го извлече овој заклучок ај препрочитај што напишав. Не ми е во нарав да тепам послаб едноставно ми е ниско. Но има и една друга крајност не може некој поради тој мој став тоа да го золупотребува, ако ја злоупотребува таа моја особина па ќе ја замлатам па што сака нека е. Многу се нервирам кога гледам како се плаши од мајкаи а мене ме прави будала, а можам и нејзе и мајкаи и таткои да ги закачам на папафинго.

Јас не сум удрил и порано бев многу против тоа,многу ми беше пичкарски да удрам некој кој не може да ми вратаи, но сега сваќам дека по некогаш мора да го правиш и тоа.
Значи го оправдуваш тепањето.
Има жени кои мора да ги млатиш за да сватат дека многу е полошо од тебе да се плашат одколку од мајките им
А зошто правиш споредба помеѓу страв(опочит) кон родител и страв кон љубениот?.
Во мојот случај јас колку сум подобар со неа толку она е полоша со мене. Се е во стилот се плашам од мајками, е не, ќе се плашиш од мене зошто мајкати те родила неа можда и е жал ама мене не ми е.
Јасно истакнуваш дека не ти е жал да кренеш рака на жена.
Така да мој совет млатете ги шмизлите зошто они само тоа и го заслужуваат, ако имаат нормален однос тогаш заборавете на тоа, тогаш стванрно е глупаво да тепаш некој кој нема шанси да ти врати, но недозволувајте поради тоа што е селјачки да тепаш женско некоја тикварка да ви се качува на глава. Треба да се знае кој е маш кој е жена.
Значи ако се однесува добро-не треба да ја тепаш,ама ако не ти е по ќејф мавај брачко не жали?

И ај да се запрашаме сега од каде ми е тој заклучок?:toe:

Скулгрл напиша:
Јасно истакнуваш дека не ти е жал да кренеш рака на жена. Значи ако се однесува добро-не треба да ја тепаш,ама ако не ти е по ќејф мавај брачко не жали?

И ај да се запрашаме сега од каде ми е тој заклучок?:toe:
Не ми е жал туку ми е ниско да ја тепам и не е до кеиф туку до малтретирање е ако некој ти го тупи по 24 часа само зошто е женско тогаш што да и правам да ја оставма да ме јаде? Е нече моќи ове ноќи. Вие жените не сваќате дека понекогаш самите си вкате те молам тепајм ме те молаааааммммм

И уште нешто јас се служувам дека е ниско да тепаш девојче . Но дали ти се сложуваш дека и е неучтиво девојче да се однесува како стока само зошто знае дека нема да ја удриш? Не ли мислиш дека тоа е безобрано и е максимално непочитување на машкото? Дај те молам одговори на последново зошто тоа ми е суштината на се. Јас не оправдувам малтретирање на маш кон жена тоа е глупо не ни сакам да пишувам за тоа. Овде се работи за нова мода жени се повеќе сакаат да ги малтретираат мажите, зошто не е било модерно да удриш женско. Е таа мода можда малку треба да се подмени зошто некои жени баајги забегуваат.

eden напиша:
И уште нешто јас се служувам дека е ниско да тепаш девојче итн. Но дали ти се сложуваш дека и е неучтиво девојче да се однесува како стока само зошто знае дека нема да ја удриш, и не ли мислиш дека тоа е безобрази и максимално непочитување на машкото? Дај те молам одговори на последново зошто тоа ми е суштината на се. Јас не поравдувам малтретирање на маш кон жена тоа е глупо не ни сакам да пишувам за тоа. Овде се работи за нова мода жени се повеќе сакаат да ги малтретираат мажите зошто не е модерно да удиш женско. Е таа мода можда малку треба да се подмени зошто некои жени баајги забегуваат.
Факт е дека секој проблем може да се реши со обична дискусија.И те молам не ми кажувај дека си со таква девојка која „ни со добро не сфаќа“,затоа што такви тутурутки може имало некогаш,но сега не.Не се враќа со тепање на секое непочитување.

Не на секое фала богу тоа е веќе малтретурање, туку на кунтинуриано малтретирање од нејзина страна заслужува и тоа како една заушка, а ти што сакаш мисли.

eden напиша:
Не ми е жал туку ми е ниско да ја тепам и не е до кеиф туку до малтретирање е ако некој ти го тупи по 24 часа само зошто е женско тогаш што да и правам да ја оставма да ме јаде? Е нече моќи ове ноќи. Вие жените не сваќате дека понекогаш самите си вкате те молам тепајм ме те молаааааммммм

И уште нешто јас се служувам дека е ниско да тепаш девојче . Но дали ти се сложуваш дека и е неучтиво девојче да се однесува како стока само зошто знае дека нема да ја удриш? Не ли мислиш дека тоа е безобрано и е максимално непочитување на машкото? Дај те молам одговори на последново зошто тоа ми е суштината на се. Јас не оправдувам малтретирање на маш кон жена тоа е глупо не ни сакам да пишувам за тоа.
Чекај малце, Рамбо, земи вАздух. jak:
Значи девојче ако е неучтиво и се однесува како стока, удри и бокс. Мхм, океј. А машко ако се однесува како стока? Или мажите се секогаш најкоректни спрема девојките? Никогаш не грешат во однесувањето, никогаш не успеваат да ги изнервираат жените, никогаш не се однесуваат неучтиво и никогаш не се понашаат ко стоки. Абе сонциња тие, меки се ко лепче angel:
Колку што жена знае да биде стока спрема маж, толку и маж знае да биде говедо спрема жена. (да не мешаме сеа домашни животни) Па кажи ми, кога последен пат си видел жена да истепа маж затоа што “заслужувал„? Јас богами, ретко на таков случај сум наишла.
За каков конфликт и да се работи, секогаш постои начин да се реши проблемот човечки, на мирен и цивилизиран начин. Макар тоа “цивилизиран„ да значи урлање и беснеење, кршење чаши од маса и скандали пред јавност. :) Важно, со насиље ништо не се постигнува. Кој фактор е он (изнервираниот дечко) да крева рака на мене без разлика колку да сум го изнервирала? Ако се понашам ко стока, нека ми каже дека му смета, нека ме откачи, нека се понаша и он ко стока за возврат, на крајот на краиштата. Ама да се осмели да ме удри- тоа малце нека се подзамисли.
Овде се работи за нова мода жени се повеќе сакаат да ги малтретираат мажите, зошто не е било модерно да удриш женско. Е таа мода можда малку треба да се подмени зошто некои жени баајги забегуваат
Која црна мода бе златен?! Не е за мода работава. Поентата е што никој нема право физички да злоставува некој послаб од него (па макар и еден шамар да му удри), без разлика на тоа како “послабиот„ се однесувал. Се може да се реши без физички конфликт. Алтернативи има.

abe se e ok so primerive so ste gi dale...ama fintata e so site situacii ste gi spomnale:)...pa zatoa mene mi ostanuva samo da kazam deka imam primeteno deka sega zenskite se tie so se dokazuvaat so se mozat da napravat(u smisla da go aka i da go prai budala..najlosoto rogovi da mu nabiva)...posto pomina vremeto koga maskite mozea da im se dokazuvaat na drugarite deka ne se papu4i...ama izglea sega se zavrte trkaloto.....i zatoa dodeka ne se otstrani ovaa losa navika na dokazuvanje pred drugite a omalovazuvanje na partnerot ne ke bide loso i fizicki da se koregiraat u odnosot(da ne recam samar dva-inace ja ne sum za fizicki ama u ovie slucaevi mora) :!: :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom