Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aко сакаш да продолжиш понатаму и да бидеш срекен мораш да решиш што сакаш.А и самиот кажуваш дека сте немале нешто сериозно.Си мислам дека ти не сакаш да ја преболиш бидејки ја бараш во секоја друга.Расчисти со твоите чуства и барај друга девојка која ке ја сакаш како што никоја друга не си ја сакал.Мој совет.Можеш да ја преболиш ако поработиш на тоа.
.
Јас продолжив понатаму,среќен сум.Има девојки и секогаш ќе има.Само проблемот е што ниедна не е како неа,ниедна не е поубава.Сите тие се убави,добри,дотерани,паметни,интелегентни...Само незнам што таа девојка успеа да ми направи,дали е тоа дека сега веќе е недостижна за мене прави да уште повеќе ја сакам.
Како и да е знам дека ќе се погоди девојка што е подобра од неа.
Колку точно го кажа ова болдираново значи, токму така.Емоционалната болка трае само 15 секудни, се друго е само психа...
психата не измачува со спомените, со чувствата кои ги имаме.. а сето тоа зависи од тоа колку била силна поврзаноста... времето е само изговор, тоа само по малце ни ги оддалечува мислите.. ама секогаш кога нешто ќе не потсети ке не пецни баш во таа рана и чувствуваме дека не зараснала воопшто.. Како велат, клинот со клин се вади.. поинаку нема,
не година... сто години да поминат ако старите спомени не бидат заменети со нови.. болката нема да помине од себе.