- Член од
- 8 октомври 2009
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 153
Да да лечи... само колку време треба за тоа ? можда едно 15 години 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако стварно си ја сакал, нема да прекинеш да размислуваш за неа откако ќе ти раскине, туку ќе почнеш да мислиш се повеќе и повеќе на неа и на грешките кои си ги направил што ја поттикнале да ти раскине (се разбира тука може да има бројни ситуации). Зависи од карактер, но зборувам за искрена љубов.. тоа не мине туку така.. И ниедна авантура не може да ја замени.Ако си ја сакал партнерката, ако ти раскине, одма ќе прекинеш да размислуваш за неа, прво ќе се чудиш колку била глупава ( според тебе ) но ќе видиш дека првите авантури ја заменуваат.
.
Е тогаш си веќе оставен на милост и немилост на времето и чекаш, и чекаш, и чекаш...
Точно, но ако ти си болно заљубен, или заљубена, во мој случај, да не зборувам во друго име, тогаш нема да помислам на друг, а можеби околностите нема да ми дозволат да направам се што можам за да му се вратам на бившиот.. Можеби нема да имам лице да барам да биде со мене ако решил дека треба да остане без мене. Тогаш што? Нема друг избор освен чекањеШто да чекаш друже, од чекање ништо не бидува, или ке се потрудиш да ја најдеш правата личност со која би можел да ја заборавиш, или ке направиш се да и се вратиш на бившата, од чекање ништо не бидува, само времето ке те јаде и се повеке и повеке ке прави да се потсекаш на минатото..
Точно, но ако ти си болно заљубен, или заљубена, во мој случај, да не зборувам во друго име, тогаш нема да помислам на друг, а можеби околностите нема да ми дозволат да направам се што можам за да му се вратам на бившиот.. Можеби нема да имам лице да барам да биде со мене ако решил дека треба да остане без мене. Тогаш што? Нема друг избор освен чекањеИли ќе биде подобро.. или ќе научиш да живееш некој мизерен живот со тоа..
Еве ја и втората без неа,уште ја сакам како тогаш,ни повеќе ни помалку.И цело време ја барам во други,а никако да ја најдам.Неможам да ја преболам.
После подолго време само се навикнуваш без неа,а чувствата се тука уште.