Дали може љубов помеѓу братучеди?

• Креатор на темата Креатор на темата love_comes_again
  • Време на започнување Време на започнување
Не е добро, инцестот тешко го осудувам

Можно е, но ако не се знаат дека се братучеди. Доколку се знаат самите не дозволуваме бидејќи мислиме дека тоа е одвратно.
P.S Инцест не е секс помеѓу братучеди, туку само родител со своето дете.

P.S Инцест не е секс помеѓу братучеди, туку само родител со своето дете.
Грешка. Инцест е било каква сексуална активност помеѓу луѓе кои се во блиска, роднинска врска, која е нелегална или табу во општеството. Тука спаѓаат и братучеди, братучетки, први, втори, баби, дедовци и тн... Не само родител-дете (како што викаш ти). Иако, најчест тип на инцест се случува токму на релација татко-ќерка.

А бе сеа...љубовта може да биде широк поим...:toe:
И можна во многу облици...зависи од вкусовите.:)
Само, производите од таквата љубов може да бидат чкарт, а ла Фестер од Адамс фемили.:)

Евреите викаат дека може.
Исто и аристократите.
Шо им фали?

633777295777221125-incest.jpg

How can you even think about it? Ew!

Инцест е сепак, не оправдувам.

Jas ne sum evrein, ama imam aristokratska (plava) krv.
Се пријавуваш доброволец дека ти фали нешто , или се жалиш :pos2:
Ада тоа во наводници невидливи ставила дека не им фали , т.е прашува.
Инаку има еден графит на темава
ИНЦЕСТ - забава за цела фамилија ,
језиво , јбт
И малку офтопик, уште еден добар графит
на поштата у Сарајево напишал некој „ово је србијаЌ
а некој одоздола напишал „ово је пошта , будало“

По некој логика на работите, колку што успеав да прочитам некои постови и кои велат дека веќе третиот, четвртиот братучед, као може. Сепак.. ако земеме да погледнеме ќе сватиме дека сепак, тој има ген/крв од истата фамилија, макар нека е тоа во процент многу мал, али би можело да дое до некакви компликации.

Сепак, не.

Поарно темава да се прекрсти Incest relationships :toe:

И постои ли ?Односно дали сте се влјубиле некогас во некој толку близок?И дали е моЖна?
Да на моја другарка 3 братучет се залјуби во неа па само да напраа несо... татко и вика братуцет ти е тоа знаеш друзете се како брат и сестра.

Jas ne sum evrein, ama imam aristokratska (plava) krv.
И јас имам таква крв од моите австро-унгарски предци.
Фак, можда иам и инцест-оиден генетски код у крв.
Али nevermind, ваљда затоа сум толку паНетна:pipi: (пошо од такви врски или дебили или генијалци излагаат)

п.с
Дај да споредиме тоа лозите..Можда ќе испадне дека и далечни роднини сме :icon_lol:

п.с
Дај да споредиме тоа лозите..Можда ќе испадне дека и далечни роднини сме :icon_lol:

Само ако планирате нешто посериозно да се фрлиме на истражување:icon_lol:да не се замацуваме за џабе.

• Ми се допаѓа
Reactions: ada

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom